Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ο Μπασινάς έφυγε, «χάλασε» του Λεονάρντο

Ο Αγγελος Μπασινάς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, και θα συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο ενάμιση χρόνο στην Αγγλία και την Πόρτσμουθ, όπου θα συναντήσει τον . Άκαρπη η προσπάθεια να αποκτηθεί την ύστατη στιγμή ο Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό. Στα χέρια του Νίκου Νοτιά βρίσκεται το διοικητικό μέλλον της «Ενωσης». Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» προσπαθεί με προσωπικές ενέργειες να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας. Κάκωση στο μετατάρσιο ο Χουανφράν. Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο.

«Διαζύγιο» παίρνουν ΑΕΚ και Αγγελος Μπασινάς! Ο Ελληνας διεθνής μέσος, έπειτα από περίπου πέντε μήνες στην «Ενωση», αποχωρεί και θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Πόρτσμουθ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, όπου θα συναντήσει τον Φάνη Γκέκα. Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ «γλιτώνει» από ένα βαρύ συμβόλαιο, χάνοντας έναν παίκτη που δεν είχε «κερδίσει» την εξέδρα. H AEK δεν θα βάλει χρήματα στα ταμεία της, αλλά θα γλιτώσει τα υπόλοιπα 2,5 χρόνια του συμβολαίου του Μπασινά, ο οποίος είχε λαμβάνειν περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Μπασινά. Η διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι λίγα λεπτά μετά την επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου. Κάπως έτσι οι δρόμοι ΑΕΚ και Μπασινά χωρίζουν μετά από πέντε μήνες συνεργασίας.

Ναυάγιο με Λεονάρντο

Άκαρπη ήταν η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό. Η «Ένωση» κινήθηκε για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ωστόσο η διαφορά που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή δεν είχαν αποτέλεσμα. Η ομάδα της Βοιωτίας ζητούσε περί το 1,2 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη, η ΑΕΚ επιχείρησε να κάνει μία συμφωνία για το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Λεονάρντο κρίθηκε αναγκαίος από την ομάδα του στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επαφές με το Λεβαδειακό έγιναν έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου, Νίκου Νοτιά.

Βγαίνει μπροστά ο Νοτιάς

Στα χέρια του Νίκου Νοτιά βρίσκεται το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» προσπαθεί με προσωπικές ενέργειες να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, που έχει ως έδρα τη Νέα Υόρκη, παρέτεινε την παραμονή του στην Αθήνα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς την Τετάρτη θα γίνει το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν επί τάπητος οι προθέσεις των μετόχων και ο τρόπος με τον οποίο θα καλυφθεί το φετινό έλλειμμα των περίπου 10 εκατ. ευρώ. Ο κ. Νοτιάς θα έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους μετόχους, ώστε να διαπιστώσει ποιοι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν και ποιοι όχι. Να σημειωθεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι σύμφωνος με το πλάνο των αδελφών Θανόπουλου, που προβλέπει την άμεση έκδοση νέου ομολογιακού δανείου (ύψους περίπου 8 εκατ. ευρώ). Εξάλλου, είναι αρκετά πιθανό στο Δ.Σ. της Τετάρτης ο Νίκος Θανόπουλος να αναλάβει την προεδρία της ΑΕΚ.

Κάκωση ο Χουανφράν

Κάκωση στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού υπέστη ο Χουανφράν, ο οποίος τραυματίστηκε (σε μία φάση που έκανε φάουλ στον Βασίλη Τοροσίδη, στο 9’ της χθεσινής αναμέτρησης) και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Ζεράλδο Άλβες. Ο Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ άρχισε τη Δευτέρα πρόγραμμα θεραπείας. Ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε πρόγραμμα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης. Ο Αντώνης Ρίκκα έχει ξεκινήσει τρέξιμο στο γήπεδο. Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό.

«Ευχαριστώ» στον κόσμο

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τη χειροκρότησαν ακόμη και μετά το αρνητικό αποτέλεσμα. «H διοίκηση της ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους για τη δυναμική τους παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η στήριξη και το χειροκρότημα των φιλάθλων έδωσαν δύναμη για την προσπάθεια της ομάδας. Όλα τα μέλη της ομάδας κρατούν το τελικό χειροκρότημα αναγνώρισης και ζητούν από τον κόσμο να παραμείνει με την ίδια δυναμική στο πλευρό τους και στη συνέχεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x