Stoiximan Super League

Λίνεν: «Δεν ασχολούμαι με παίκτες τύπου Χούτου»!

Ο Έβαντ Λίνεν απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ξεχάσει την προβληματική του συνεργασία με τον Λάμπρο Χούτο στον Πανιώνιο. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο extrasport 103 για τον 30χρονο επιθετικό με αφορμή την αποχώρηση του από τους "κυανέρυθρους". «Δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου παίκτες. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο δημιούργησε προβλήματα σε εμένα, στους συνεργάτες μου και στους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Δεν θέλω να σπαταλώ το χρόνο μου συζητώντας δημόσια για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές» ανέφερε και παράλληλα έδειξε πως δεν έχει σβήσει από τη μνήμη του όσα είχαν συμβεί. «Έχω μόνο πολύ κακές αναμνήσεις από αυτόν και όσα έγιναν όταν ήμουν στον Πανιώνιο».

Ο Έβαντ Λίνεν απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ξεχάσει την προβληματική του συνεργασία με τον Λάμπρο Χούτο στον Πανιώνιο. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο «Εxtrasport 103» για τον 30χρονο επιθετικό με αφορμή την αποχώρηση του από τους "κυανέρυθρους". «Δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου παίκτες. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο δημιούργησε προβλήματα σε εμένα, στους συνεργάτες μου και στους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Δεν θέλω να σπαταλώ το χρόνο μου συζητώντας δημόσια για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές» ανέφερε και παράλληλα έδειξε πως δεν έχει σβήσει από τη μνήμη του όσα είχαν συμβεί. «Έχω μόνο πολύ κακές αναμνήσεις από αυτόν και όσα έγιναν όταν ήμουν στον Πανιώνιο».

Κλείνοντας, σε ερώτηση για το επερχόμενο ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σχολίασε: «Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτές οι δυο ομάδες είναι φέτος οι καλύτερες, μια και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί. Το αυριανό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ο ημιτελικός ή ακόμη και ο τελικός του κυπέλλου».

Επιμέλεια: Κώστας Αντωνιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x