Gossip

Στον ΑΝΤ1 η F1!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 για τρία χρόνια απέκτησε ο ΑΝΤ1. Η προβολή των αγώνων στο κανάλι του Αμαρουσίου θα στοιχίσει 3,8 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα ένα, για τρία χρόνια, απέκτησε ο ΑΝΤ1. Η προβολή των αγώνων στο κανάλι του Αμαρουσίου θα στοιχίσει 3,8 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο σε ό,τι αφορά το κανάλι που θα μεταδίδει από φέτος τα γκραν-πρι της F1. Εδώ και μήνες ήταν γνωστό ότι το πρωτάθλημα αλλάζει τηλεοπτική στέγη και από τον Alpha μετακομίζει στον ANT1, έναντι 3,8 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες για «ναυάγιο» ήταν πολλές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός:

«Η FORMULA 1 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 !

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια. Με τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 o ΑΝΤ1 ολοκληρώνει με επιτυχία την δυναμική του παρουσία σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, εκτός από τη Formula 1, οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν την επόμενη τριετία αποκλειστικά όλους τους αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE (πρώην Κύπελλο UEFA) καθώς επίσης και τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων της Α1 Μπάσκετ ( Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αρης, Πανελλήνιος και ΑΕΚ).

Φέτος η Formula 1 αλλάζει πρόσωπο! Οι θεαματικοί αγώνες της F1, που σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, μας επιφυλάσσουν συγκινήσεις και μεγάλες αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο, που στόχο έχουν να κάνουν τη Formula 1 ακόμα πιο συναρπαστική και ελκυστική στο ευρύ κοινό.Συγκεκριμένα, o ΑΝΤ1 θα καλύψει ζωντανά όλα τα Grand Prix και τα δοκιμαστικά. Επίσης με ειδικές εκπομπές και ένθετα που ετοιμάζει η αρτιότερη δημοσιογραφική ομάδα θα μας ενημερώνει για την προετοιμασία των ομάδων και για όλες τις εξελίξεις στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Formula 1».

Ακολουθεί, το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2009, που ξεκινά στις 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει 17 Grand Prix:

29/3 Grand Prix Αυστραλίας (Μελβούρνη)
5/4 Grand Prix Μαλαισίας (Κουάλα Λουμπούρ)
19/4 Grand Prix Κίνας (Σαγκάη)
26/4 Grand Prix Μπαχρέιν (Σαχίρ)
10/5 Grand Prix Ισπανίας (Βαρκελώνη)
24/5 Grand Prix Μονακό (Μόντε Κάρλο)
7/6 Grand Prix Τουρκίας (Κωνσταντινούπολη)
21/6 Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας (Σίλβερστοουν)
12/7 Grand Prix Γερμανίας (Νίρμπουργκρινγκ)
26/7 Grand Prix Ουγγαρίας (Βουδαπέστη)
23/8 Grand Prix Ευρώπης (Βαλένθια)
30/8 Grand Prix Βελγίου (Σπα)
13/9 Grand Prix Ιταλίας (Μόνζα)
27/9 Grand Prix Σιγκαπούρης (Marina bay)
4/10 Grand Prix Ιαπωνίας (Σουζούκα)
18/10 Grand Prix Βραζιλίας (Σάο Πάολο)
1/11 Grand Prix Αμπού Ντάμπι (YasIsland Island)
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x