Stoiximan Super League

Κατέθεσαν υπομνήματα ο Βωβός και οι «131»

Συνεδρίασε η ολομέλεια του ΣτΕ για την αίτηση ανάκλησης της απόφασης αναστολής εργασιών για το εμπορικό κέντρο στον Βοτανικό, που σχετίζεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Υπομνήματα κατέθεσαν η πλευρά του Μπάμπη Βωβού, οι δικηγόροι των 600 εργαζομένων της κατασκευαστικής εταιρείας, όπως και η πλευρά των 131.

Συνεδρίασε η ολομέλεια του ΣτΕ για την αίτηση ανάκλησης της απόφασης αναστολής εργασιών για το εμπορικό κέντρο στον Βοτανικό, που σχετίζεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Υπομνήματα κατέθεσαν η πλευρά του Μπάμπη Βωβού, οι δικηγόροι των 600 εργαζομένων της κατασκευαστικής εταιρείας, όπως και η πλευρά των «131».

Στη διαδικασία παρέστησαν εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, αλλά όχι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διότι δεν εξετάστηκε το θέμα για τη διπλή ανάπλαση, αλλά η αίτηση ανάκλησης της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγει η απόφαση, δηλαδή πριν τις 15 Μαρτίου, όταν θα συνεδριάσει ξανά η ολομέλεια και θα αποφασίσει οριστικά για το έργο της διπλής ανάπλασης.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x