Ισπανία

Ρόμπεν: «Δε θέλω να αποκλειστώ ξανά από τη Λίβερπουλ»

Ένα επιπλέον κίνητρο για να αποκλείσει η Ρεάλ Μδρίτης τη Λίβερπουλ στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος φαίνεται ότι φέρει… δυσάρεστες αναμνήσεις από την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του. Ο διεθνής Ολλανδός μέσος της «βασίλισσας» και πρώην της Τσέλσι, μιλώντας στο "Radio Marca", τόνισε ότι: «Θέλω να αποκλείσουμε τη Λίβερπουλ, γιατί έχω χάσει από αυτήν την ομάδα δύο φορές σε ημιτελικό».

Ένα επιπλέον κίνητρο για να αποκλείσει η Ρεάλ Μδρίτης την Λίβερπουλ στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος φαίνεται ότι φέρει… δυσάρεστες αναμνήσεις από την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του. Ο διεθνής Ολλανδός μέσος της «βασίλισσας» και πρώην της Τσέλσι, μιλώντας στο "Radio Marca", τόνισε ότι: «Θέλω να αποκλείσουμε τη Λίβερπουλ, γιατί έχω χάσει από αυτήν την ομάδα δύο φορές σε ημιτελικό».

Φυσικά, ο Ρόμπεν αναφερόταν στις αναμετρήσεις των «μπλε» με τους «κόκκινους», για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, τόσο το 2005, όσο και το 2007. Το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ είχε πάρει και τις δύο φορές την πρόκριση, με τον νεαρό και ταλαντούχο Ολλανδό να αγωνίζεται τότε στην αγγλική ομάδα. Μάλιστα, όταν το 2007, ο ημιτελικός είχε οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ρόμπεν ήταν ένας από τους παίκτες της Τσέλσι που "ηττήθηκαν" από τον Ρέινα. «Επίσης, θυμάμαι ότι ο Πέπε Ρέινα είχε αποκρούσει το δικό μου πέναλτι. Τώρα, θέλω να κερδίσω άλλο ένα, όμως, αυτήν τη φορά, θα σκοράρω», σχολίασε, αναφορικά με το γεγονός, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής.

Σε ό, τι αφορά τις πολυαναμενόμενες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ, υπογράμμισε ότι σημαντικότερο όλων είναι η ομάδα του να καταφέρει να σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι και να νικήσει με δύο γκολ διαφορά, ελέω… "Άνφιλντ". «Η Λίβερπουλ είναι πολύ δυνατή και ο προπονητής της εξαιρετικός στην τακτική. Προσαρμόζουν το παιχνίδι τους, ανάλογα με τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι να σκοράρουμε στο «Μπερναμπέου» και να νικήσουμε με, τουλάχιστον, δύο γκολ διαφορά, γιατί στο "Άνφιλντ" πάντα είναι δύσκολα».

Η πρώτη αναμέτρηση διεξάγεται στη Μαδρίτη την επόμενη Τετάρτη (25/2) και η ρεβάνς στο Λίβερπουλ, την Τρίτη, 10 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x