Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Παίζετε ή φεύγετε!»

Στα όριά του φαίνεται πως έφερε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς η ήττα (2-1) της ΑΕΚ στην έδρα της Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδας. «Γιατί δεν κάνετε αυτά που σας ζητάω;», είπε στους παίκτες του ο Σερβοέλληνας τεχνικός της «Ένωσης» και τόνισε: «Θα κάνετε στο γήπεδο αυτά που σας ζητάω. Όποιος δεν θέλει να μείνει, να μου το πει και να ψάξει να βρει ομάδα». «Πάντα το πρόβλημα είναι ο Εντίνιο», είπε ο Πορτογάλος επιθετικός, με αφορμή τα όσα άκουσε για την ενέργειά του να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια, όταν έγινε αλλαγή στα Πηγάδια. Εκτός δράσης για ακόμη δύο εβδομάδες, λόγω θλάσης, θα μείνει ο Παντελής Καφές. Πώς έχει η κατάσταση με τους υπόλοιπους τραυματίες των «κιτρινόμαυρων».

Στα όριά του φαίνεται πως έφερε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς η ήττα (2-1) της ΑΕΚ στην έδρα της Ξάνθης για Κύπελλο Ελλάδας. «Γιατί δεν κάνετε αυτά που σας ζητάω;», είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός της «Ένωσης» και τόνισε: «Θα κάνετε στο γήπεδο αυτά που σας ζητάω. Όποιος δεν θέλει να μείνει, να μου το πει και να ψάξει να βρει ομάδα». Ο 61χρονος τεχνικός έκανε γενικές παρατηρήσεις και στη συνέχεια ανέλυσε τον αγώνα με τους Ακρίτες.

«Δεν θα περάσει αυτή η αγωνιστική συμπεριφορά. Οποιος συνεχίσει να μη δίνει βάση σ' αυτά που λέω θα τεθεί εκτός ομάδας. Αν δεν θέλετε να μείνετε στην ομάδα και να φύγετε, να μου το ζητήσετε. Και να βρείτε άλλη ομάδα. Εχουμε στόχους στην ΑΕΚ και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο με έργα. Οχι με λόγια. Πάνω που καταφέραμε να βελτιωθούμε και έπρεπε να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι, γυρίσαμε πίσω. Τι πράγματα είναι αυτά; Οσοι δεν κάνουν αυτά που λέω, θα δώσουν τη θέση τους σε άλλα παιδιά που περιμένουν να πάρουν ευκαιρίες και πρέπει να πάρουν ευκαιρίες για να δούμε και τι θα γίνει το καλοκαίρι», είπε ο πολύπειρος κόουτς.

Στη συνέχεια, ο Μπαγεβιτς εξαπέλυσε τα πυρά του στον Εντίνιο, που την ώρα της αλλαγής του στα Πηγάδια έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια, γεγονός που εξόργισε τον προπονητή του: «Να μας πεις τι θέλεις να κάνεις για να ξέρουμε. Θέλεις να παίξεις μπάλα ή να κάνεις... κάτι άλλο στη ζωή σου; Σε περιμένει πρόστιμο που σηκώθηκες και έφυγες για τα αποδυτήρια και δεν θα ανεχθώ ξανά κάτι τέτοιο. Τέλος!» Ο Πορτογάλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι ήθελε να ντυθεί για να μην κρυώσει, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ, είπε: «Μη λες δικαιολογίες. Κοροϊδευόμαστε; Δεν ξέρεις ότι έχει μπουφάν στον πάγκο; Ζήτησες άδεια για να πας στα αποδυτήρια;».

Εντίνιο: «Πάντα εγώ φταίω…»

Τον εαυτό του προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ αισθάνεται ότι αδικείται και θέλησε να το καταστήσει σαφές. «Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι η συμπεριφορά μου ήταν λανθασμένη. Ήταν σωστή», είπε αρχικά ο 27χρονος άσος και εξήγησε πως: «έκανε πολύ κρύο, πήγα στα αποδυτήρια να πάρω ρούχα να ζεσταθώ κι όταν γύρισα δεν μου επέτρεψαν να πάω στον πάγκο. Πολύ απλά αυτό συνέβη».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε: «Μετά λένε ότι ο Εντίνιο δεν έχει σωστή συμπεριφορά. Για άλλους όμως που κάνουν χειρότερα δεν λένε τίποτα. Μόνο ότι ο Εντίνιο έχει λανθασμένη νοοτροπία», δήλωσε και πρόσθεσε: «Πάντα το πρόβλημα είναι ο Εντίνιο. Ότι ο Εντίνιο έχει λανθασμένη νοοτροπία. Πάντα ο Εντίνιο είναι λάθος και δημιουργεί πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Εντίνιο έκανε σκέψεις να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ, επειδή ήταν δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του. Τώρα, ο Πορτογάλος επιθετικός είναι αρκετά πιθανό να αναζητήσει τη νέα του ομάδα, με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντεζ, να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Χάνει τον Καφέ για δύο ακόμη εβδομάδες

Άσχημα ήταν τα νέα χθες για τον Παντελή Καφέ. Ο μέσος της ΑΕΚ δεν μπορεί ακόμα να πατήσει καλά το δεξί του πόδι από τη θλάση πρώτου βαθμού που έχει υποστεί και η πορεία της αποθεραπείας του δεν εξελίχθηκε θετικά. Η απουσία του 31χρονου άσου παρατείνεται κατά δύο εβδομάδες και δεν αποκλείεται να γίνουν τρεις! Ο Χουανφράν θα είναι εκτός αποστολής ξανά, με το ιατρικό επιτελείο να είναι επιφυλακτικό ακόμα και για τη ρεβάνς με την Ξάνθη! Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος θα επανεξεταστεί, αφού οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο δεν υποχωρούν.

Σε ό,τι αφορά τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει υποστεί κάταγμα τετάρτου βαθμού στο μετακάρπιο του αριστερού χεριού. Η κατάσταση του 30χρονου άσου δεν εμπνέει ανησυχία, όπως αποδείχτηκε στη χθεσινή προπόνηση και αναμένεται να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι χθεσινές εξετάσεις του Βασίλη Πλιάτσικα έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό πόδι και χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάσταση του 21χρονου άσου θα επανακτιμηθεί σήμερα. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα στην Τρίπολη, αφού ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x