Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ζήτησε προστασία εν όψει Τούμπας

Προστασία από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τη Σούπερ Λίγκα ζήτησε, με επιστολές της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός «… λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί από κάποιους», εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα. Ικανοποίηση για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με προβλήματα στην Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι». Από Δευτέρα ξεκαθαρίζει του Λέτο. .

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχουν στην Τούμπα την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα, μετά από όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες την Τρίτη. Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές προστασία στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα, ως αιχμή μπορεί να εκληφθεί η αναφορά ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα από κάποιους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη».

Ικανοποίηση για την πρόκριση

Αισιόδοξοι για… καλύτερες μέρες είναι όλοι στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έπιασαν σπουδαία απόδοση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τον τελευταίο μήνα κι έφτασαν σε σκορ πρόκρισης, εκμεταλλευόμενοι και τις δύο αποβολές του ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο είναι πως ο στόχος επετεύχθη και το όνειρο της επανάληψης του νταμπλ παραμένει ζωντανό

«Είμαστε ικανοποιημένοι που προκριθήκαμε. Παραμείναμε μέσα σε έναν από τους στόχους που έχουμε θέσει φέτος: το Κύπελλο, το οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά και γενικά δεν ήταν καλό το παιχνίδι. Υπάρχει κούραση, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να διατηρήσεις την ίδια εικόνα όλη τη χρονιά. Υπάρχει μια περίοδος που δεν θα βρίσκεσαι στο ίδιο επίπεδο», δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

«Με υπομονή και ίσως λίγη τύχη θα φτάσουμε στο στόχο μας. Η αποστολή μας είναι ακόμη δύσκολη στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δεν εφησυχάζουμε. Θέλουμε το νταμπλ», είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Με προβλήματα στην Τούμπα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στην Τούμπα. Οι Γκαλέτι και Ντιόγο είναι τιμωρημένοι, οι Άντζας, Γκαλίτσιος, Ντομί και Στολτίδης τραυματίες, ενώ ο Λέτο είναι (τουλάχιστον προσωρινά) εκτός ομάδας. Αντίθετα, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Τοροσίδης. «Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα αγωνιστώ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Μπορούν να πάρουν τη νίκη», είπε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Μόνος του... μέχρι νεωτέρας

Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης διάρκειας πέντε ημερών, το οποίο θα ακολουθεί ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, δόθηκε στον Σεμπαστιάν Λέτο. Γίνεται σαφές συνεπώς ότι η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον του Αργεντινού άσου μετά το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, αν ο παίκτης επιδείξει μεταμέλεια και δώσει εξηγήσεις, να του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία. Δύσκολα πάντως θα παραμείνει στο λιμάνι, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Το θέμα του Βάσκου προπονητή θα συζητηθεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x