Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Κερδίζει έδαφος ο Ντιούφ

Ο Ελ- Χατζί Ντιούφ θα είναι όπως φαίνεται ο τρίτος επιθετικός της ΑΕΚ μαζί με Μπλάνκο και Τζεμπούρ στον αυριανό (8/3, 16:45) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Πως θα παρατάξει την ομάδα ο Μπάγεβιτς. Προσπάθεια για να γίνει δικός της ο Πελετιέρι θα ξεκινήσει σύντομα η «Ένωση», καθώς είπε το «ναι» ο 60χρονος τεχνικός. Στο κόλπο και ο Ολυμπιακός. Ενδιαφέρον ρωσικής ομάδας για τον Μπλάνκο. «Δεν κάθομαι πάνω στα συμβόλαια» , ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Με ένα πολύ επιθετικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο αυριανό(8/3, 16:45) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όπως είχε φανεί από τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που αλλάζει όμως, είναι πως βασικός στην τριάδα της επίθεσης θα παίξει ο Ντιούφ και όχι ο Εντίνιο. Αν τελικά χρησιμοποιηθεί ο 21χρονος Σενεγαλέζος θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που παίρνει φανέλα βασικού μετά τον αγώνα με τη Ξάνθη.

Ο 60χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-2-1-3 με τον Σάχα να παραμένει κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, διότι ο Κυργιάκος είναι τιμωρημένος. Αριστερό μπακ θα παραμείνει ο Ζεράλντο Άλβες και δεξί ο Γεωργέας. Αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ενσαλίβα, Πελετιέρι, έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Σκόκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα πάιξει ο Μπλάνκο και θα τον πλαισιώνουν οι Τζεμπόυρ(αριστερά) και Ντιούφ(δεξιά).

«Είδατε τι έγινε με τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν χρειάζεται να σας πω εγώ ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες, αναλύοντας τον Πανσερραϊκό. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδειξε βίντεο με φάσεις από τον προτελευταίο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, όπου η ομάδα των Σερρών νίκησε την Ξάνθη με 1-0 και προσπάθησε να εξηγήσει τον τρόπο παιχνιδιού του προσεχή αντιπάλου. Τέλος, τόνισε πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αναπληρωματικοί, αλλά περιμένει να κάνει την έκπληξη ο Μπρος και να χρησιμοποιήσει κάποιους από αυτούς αύριο.

Θέλει να «δέσει το χταπόδι», αλλά…

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να δώσει πολλά λεφτά για μεταγραφές και για αυτό γίνονται οι πρώτες κινήσεις ώστε να δει ποιούς παίκτες μπορεί να κλείσει από τώρα, αλλά και… ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα από το υπάρχον ρόστερ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές για τον οποίο δεν μπορεί να «ποντάρει» κάποιος πως θα παραμείνει στην «Ένωση» μετά το καλοκαίρι είναι ο Αγκοστουστίν Πελετιέρι. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εκτιμάει τις ικανότητές του και για αυτό έχει «ανάψει» το πράσινο φως στη διοίκηση για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Λανούς, όπου ανήκει ο Αργεντινός μέσος, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Score».

Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι πως η ρήτρα που είχε μπει στο συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι είναι 2,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δύσκολα θα το δώσει η ΑΕΚ και για αυτό θέλει να ρίξει την τιμή του παίκτη. Επιπλέον, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μάθει πως στο κόλπο για την απόκτηση του παίκτη έχει μπει και ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη και μια πρώτη επαφή με τη Λανούς. Πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων αυτή τη στιγμή έχει η ΑΕΚ, διότι μέχρι να δώσει οριστική απάντηση, ο σύλλογος της Αργεντινής δεν μπορεί να δώσει αλλού τον παίκτη.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις δύο τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον της ρωσικής Ρούμνπιν Καζάν για τον Ισμαελ Μπλάνκο, αλλά ο εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε άγνοια. Για τον «Ζορό» έχει κάνει κρούση εδώ και καιρό η Σάλκε.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x