Stoiximan Super League

Σοβαρά επεισόδια με πέτρες στο παιχνίδι Νέων ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός!

Τα δυσάρεστα νέα τελικά ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη! Στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ των Νέων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Λόλας, είχαν μαζευτεί εκατοντάδες οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τα συγκεκριμένα άτομα άρχισαν να βρίζουν τους νεαρούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» και έφτασαν στο σημείο να τους πετάξουν πέτρες! Ποια η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια.

Τα δυσάρεστα νέα τελικά ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη! Στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ των Νέων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Λόλας, είχαν μαζευτεί εκατοντάδες οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τα συγκεκριμένα άτομα άρχισαν να βρίζουν τους νεαρούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» και έφτασαν στο σημείο να τους πετάξουν πέτρες!

Μετά από το παιχνίδι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε τον δικό της απολογισμό των επεισοδίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, καταγράφοντας τα γεγονότα ως εξής: «Την ήττα με 1-0, γνώρισε η ομάδα νέων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την αντίστοιχη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Σουρωτής στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, όμως το αγωνιστικό μέρος περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς δημιουργήθηκαν επεισόδια εις βάρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, κυρίως κατά την έξοδό τους για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και δέχθηκαν από τους οπαδούς των γηπεδούχων πέτρες και άλλα αντικείμενα, ενώ προπηλακίστηκαν και γονείς αθλητών, παρά την παρουσία αστυνομικής δύναμης και ιδιωτικής security. Μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σταμογιάννος».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x