Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με φόρα από τις Σέρρες

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών με αποκορύφωμα το 5-1 επί του Πανσερραϊκού είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ στο σημερινό (14/3, 19:00, Novasports 1) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τον Μπερνς φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει από την αρχή ο Μπάγεβιτς. Ποιους παίκτες θα ξεκουράσει και με ποιο σύστημα θα παρατάξει την ομάδα. Τη Δευτέρα θα κλειστεί ραντεβού για το γήπεδο. Δεκτό έκανε η «Ένωση» το αίτημα της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για τον Εντίνιο. «Η ΑΕΚ έχει σημασία», ο Ηλίας Ατματζίδης στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Η νίκης της ΑΕΚ στις Σέρρες ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, επίδοση που δεν έχει ξαναπετύχει φέτος. Σήμερα(14/3, 19:00, Νovasports 1) κόντρα στον ΟΦΗ πάει για την πέμπτη, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα κάνει κάποιες αλλαγές. Ο Νέιθαν Μπερνς θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην ενδεκάδα, ενώ οι Πελετιέρι και Γεωργέας θα μείνουν λογικά στον πάγκο ώστε να ξεκουραστούν και ο Πλιάτσικας είναι τιμωρημένος.

Στο 4-4-2 φαίνεται πως καταλήγει ο 60χρονος τεχνικός. Ο Σαχά παραμένει κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Κυργιάκος, που επιστρέφει από την τιμωρία του, μαζί με τον Μαϊστόροβιτς. Αριστερά θα μείνει ο Ζεράλντο και δεξιά θα βρίσκεται ο Κουτρομάνος. Ο Καφές επιστρέφει στην ενδεκάδα και θα έχει μαζί του στα χαφ τον Ενσαλίβα. Δεξιά στο κέντρο θα βρίσκεται ο Μπερνς και αριστερά ο Σκόκο. Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Μπλάνκο, Τζεμπούρ. Υπάρχει περίπτωση να προτιμηθεί και το 4-3-3. Τότε θα μείνει εκτός ο Μπερνς.

Αναμένονται εξελίξεις

Την ερχόμενη Δευτέρα θα οριστεί το ραντεβού της επιτροπής των ειδικών(πολεοδόμοι, νομικοί, περιβαλλοντολόγοι) για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνάντηση θα είναι παρόντες εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής και της κατασκευαστικής εταιρείας J&P ΑΒΑΞ. Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Σταύρος Κοντός δεν θα παρευρεθεί και έχει ζητήσει να τηρηθεί η νομιμότητα. Επίσης, δεν θα είναι ούτε ο Γιάννης Γρανίτσας, διότι δεν ανήκει στα άμεσα εμπλεκόμενα μέρη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πλάνο θα περιλαμβάνει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο 30.000 θέσεων και ένα κλειστό γυμναστήριο με περιορισμένους εμπορικούς χώρους, διότι το «σφικτό» νομικό πλαίσιο αυτό προβλέπει. Ο λόγος είναι πως πρόκειται για μια «προβληματική» περιοχή για τέτοιο εγχείρημα. Η χρηματοδότηση θα εξεταστεί αργότερα αλλά οι μέτοχοι φαίνεται πως δεν προβληματίζονται ιδιαίτερα και για αυτό αποφάσισαν άλλωστε να ξανά ασχοληθούν με τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απάντησε θετικά

Δεκτό έγινε από την ΑΕΚ το αίτημα της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για συμμετοχή του Εντίνιο στις προπονήσεις της Δευτέρας και Τρίτης της με τη δεύτερη ομάδα της εθνικής. Η «Ένωση» δεν ήταν υποχρεωμένη να αφήσει τον παίκτη, διότι δεν πρόκειται για ημερομηνία FIFA, όπου οι ομάδες είναι αναγκασμένες να δέχονται τα αιτήματα των Ομοσπονδιών.

Μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη(18/3, 19:00) οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Πανσερραϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas On Line. Ο 27χρονος επιθετικός θα είναι λογικά στην αποστολή για το παιχνίδι, διότι αναμένεται να επιστρέψει το βράδυ της Τρίτης.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x