Stoiximan Super League

Καταγγελία για δωροδοκία από Κούγια

Σε σοβαρή καταγγελία ενώπιον των δημοσιογράφων προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας του με τον Παναργειακό. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Άργους, Ιωσήφ Μερτύρης, ζήτησε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο "Ξενία" το ποσό των 70.000 ευρώ για να δώσει το παιχνίδι στην Παναχαϊκή, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε μεγαλύτερη προσφορά (σ.σ. 80.000) από πλευράς Ηλιούπολης! Τελικά νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Παναργειακός με 3-0.

Σε σοβαρή καταγγελία ενώπιον των δημοσιογράφων προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα της ομάδας του με τον Παναργειακό. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Άργους, Ιωσήφ Μερτύρης, ζήτησε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο "Ξενία" το ποσό των 70.000 ευρώ για να δώσει το παιχνίδι στην Παναχαϊκή, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε μεγαλύτερη προσφορά (σ.σ. 80.000) από πλευράς Ηλιούπολης! Τελικά νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Παναργειακός με 3-0. «Όλα είναι θέματα τρομοκρατίας και βρώμικων διαιτητών», τόνισε ο Αλέξης Κούγιοας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Μηνύσεις στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο Άργος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μακρής ανέφερε ότι: «Είναι μπ... λο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράψτε το όπως το λέω. Δεν μας αφήνουν να ανέβουμε».

Η συνέντευξη Τύπου

Στην συνέντευξη τύπου ο Π. Τζαναβάρας δήλωσε: «Παρόλο που γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα δεν λειτουργήσαμε σωστά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Θα πρέπει να την ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε πλέον τον αγώνα με τον Φωστήρα. Άλλωστε δεν μας μένει πολύς καιρός γιατί σε τρεις ημέρες θα υποδεχθούμε τον Φωστήρα. Το σκορ δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά συνεχίζουμε».

Αντίθετα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Δουβίκας, ανέφερε: «Ήμασταν καλύτεροι, πιο έτοιμοι και δημιουργήσαμε προβλήματα, ενώ αντίθετα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς ήταν ο κόσμος της Παναχαϊκής, που μας ντόπαρε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x