Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πρόκριση από το πρώτο ματς

Με το ηθικό στα ύψη και τη διάθεση να «καθαρίσουν» από το πρώτο κιόλας (18/3, 21:15) παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine θα μεταβεί στην Τρίπολη η αποστολή του Ολυμπιακού. Στην παρούσα φάση, στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το «καθαρό» σκορ και το πλεονέκτημα σε βάρος του Αστέρα εν όψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ. «Προς συμφωνία με Βαλβέρδε», στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Μώραλης.

Με το ηθικό στα ύψη και τη διάθεση να «καθαρίσουν» από το πρώτο κιόλας (18/3, 21:15) παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine θα μεταβεί στην Τρίπολη η αποστολή του Ολυμπιακού. Στην παρούσα φάση, στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το «καθαρό» σκορ και το πλεονέκτημα σε βάρος του Αστέρα εν όψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει, σχεδόν, σε όλους τους παίκτες του. Ο Άντζας συνέχισε με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως επίσης και ο Ιεροκλής Στολτίδης. Μόνος του προπονήθηκε και ο Γκαλίτσιος. Όλοι οι υπόλοιποι περιλαμβάνονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Από τις τελευταίες του δοκιμές προκύπτει ότι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ και Πάντο ή Ντομί). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας στα πλάγια τους Γκαλέτι (δεξιά) και Λέτο (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπελούτσι και Ντιόγο.

Με το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή. Εκείνοι που άκουσαν τα ονόματά τους ήταν οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο, Ντάρμπισαϊρ και Ντουντού.

Εκτός έμειναν οι Στολτίδης, Αντζας και Γκαλίτσιος, Παναγόπουλος, Λεονάρντο, Μενδρινός, Μήτρογλου και Σοϊλέδης.

Μένει ο Λέτο, αν…

Από τη Λίβερπουλ εξαρτάται η περίπτωση παραμονής του Σεμπαστιάν Λέτο στον Ολυμπιακό. Οι «κόκκινοι» καταβάλλουν… διπλή προσπάθεια να εκδοθεί η άδεια εργασίας του Αργεντινού ακραίου μέσου και την επόμενη περίοδο να αγωνιστεί στην Premier League. Πρώτον, περιμένουν την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού οργάνου στο αίτημα να του βγάλει άδεια εργασίας, πατώντας πάνω στις 30συμμετοχές του στην Ελλάδα, ενώ θα καταφύγουν στα ιταλικά δικαστήρια για του βγάλουν ιταλικό διαβατληριο… Το αποτέλεσμα της προσπάθειας του αγγλικού συλλόγου αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι η ομάδα του Άνφιλντ δύσκολα θα τα καταφέρει και στηρίζονται στην προτεραιότητα που πήραν από την περσινή συμφωνία μαζί της, για να κρατήσουν τον 23χρονο άσο.

Μάλιστα, χθες ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο, πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού και συνομίλησε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, μετά το επεισόδιο που υπήρξε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως αναφέρει η «SportDay», η συζήτησή των δύο ανδρών διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά και αφορούσε την παρεξήγηση που λύθηκε, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Λέτο εμφανίστηκε ενήμερος των προθέσεων της Λίβερπουλ, στην περίπτωση που δεν μπορέσει να του εξασφαλίσει την άδεια εργασίας. «Ο Λέτο δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει, αν δεν επιστρέψει στην Αγγλία. Σε αυτή την περίπτωση όμως η παραμονή του θα αφορά διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει νέος δανεισμός, άρα θα πρέπει να γίνει συζήτηση για την αγορά του ποδοσφαιριστή», είπε ο Κοσεντίνο στη «SportDay». Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κινηθεί για την αγορά του Λέτο, αφού η Λίβερπουλ αξιώνει περίπου 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός μέσος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, αν δεν μπορέσει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ και να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα. «Το έχω ξαναπεί και αυτό δεν αλλάζει. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, αν η Λίβερπουλ δεν με πάρει πίσω, αλλά δεν εξαρτάται αυτό από μένα. Είναι όλα ανοικτά. Είναι 50-50, αφού πρέπει να περιμένουμε τη Λίβερπουλ», τόνισε ο Λέτο στη «SportDay».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x