Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Στο «πρώτο» χέρι η λίστα

Η αναμονή των εξελίξεων στο θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού φαίνεται να μην επηρεάζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Χθες, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς παρέδωσε στον Ανδρέα Νινιάδη τη λίστα των αξιόλογων παικτών που συνέλλεξε από το εξωτερικό, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο πρώτο κομμάτι του σκάουτινγκ. Στην εθνική ελπίδων της Αγγλίας κλήθηκε ο για τους αγώνες με Νορβηγία και Γαλλία.

Η αναμονή των εξελίξεων στο θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού φαίνεται να μην επηρεάζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Χθες, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς παρέδωσε στον Ανδρέα Νινιάδη τη λίστα των αξιόλογων παικτών που συνέλλεξε από το εξωτερικό, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο πρώτο κομμάτι του σκάουτινγκ.

Ο αρχισκάουτερ των «ερυθρόλευκων» πήρε μαζί του τα αποτελέσματα και σε πρώτο πλάνο αναμένεται να τσεκάρει με τη σειρά του τις περιπτώσεις. Βεβιασμένες κινήσεις δεν πρόκειται να γίνουν. Ουσιαστικά, οι ιθύνοντες θα περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις με το θέμα του προπονητή και αναλόγως θα πράξουν. Προτού, λοιπόν, γίνει η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ισπανό τεχνικό (πιθανότατα στις 10 Απριλίου) δεν θα επισπευσθούν οι διαδικασίες επαφών με νέους παίκτες.

Μέχρι στιγμής, ο Μπαρμπαλιάς έχει… συνδέσει το όνομά του με τον Κολομβιανό επιθετικό της Μπράγκα (δανεικός από Πόρτο), Γουέσον Ρεντερία, ενώ τις προηγούμενες μέρες γινόταν ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του στην Γαλλία για τον Αμαντού Αλασάν της Χάβρης.

Για αυτούς του δύο, αλλά και για τους Ζαϊρί- Φιλομένο που συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα τον επόμενο μήνα.

Θα δώσει απαντήσεις

Έκπληξη προκάλεσαν στον Ολυμπιακό τα όσα υποστήριξε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Για αυτό το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να εκδώσουν σήμερα ανακοίνωση, με την οποία θα απαντούν στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και θα τονίζουν ότι μόνο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μονίμως παράπονα από τους Πειραιώτες. Ωστόσο, περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν η ΠΑΕ απαντήσει και επίσημα στους «ασπρόμαυρους»

Με πέντε απουσίες στην Πλατεία

Χωρίς τους Ντιόγο και Σεμπαστιάν Λέτο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του (επειδή είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες), ενώ ο Αργεντινός άσος θα λείψει εξαιτίας της αποβολής του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τους «κυανέρυθρους» τίθενται οι Κώστας Μενδρινός και Τάσος Πάντος, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Στολτίδη, Αντζα και Γκαλίτσιο.

* Σήμερα οι Πειραιώτες έχουν ρεπό.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x