Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ζήτησε συγγνώμη ο «Ζορό»

Τη μεταμέλειά του για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε μόλις αντικαταστάθηκε στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό εξέφρασε ενώπιον όλων ο Ίσμαελ Μπλάνκο! Ο επιθετικός της ΑΕΚ συνομίλησε αρχικά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Τη μεταμέλειά του για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε μόλις αντικαταστάθηκε στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό εξέφρασε ενώπιον όλων ο Ίσμαελ Μπλάνκο! Ο επιθετικός της ΑΕΚ συνομίλησε αρχικά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Όπως αναμενόταν, ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα της Τετάρτης είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον προπονητή του. Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης (15:30), ο Μπλάνκο πήγε στο γραφείο του «Ντούσκο» για να λύσει την παρεξήγηση. Εκείνος ναι μεν τον δέχτηκε, όμως ακολούθως του ξεκαθάρισε πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλη την ομάδα για να αποφύγει τις κυρώσεις. Κίνηση που ουσιαστικά φανερώνει την στάση του Σερβοέλληνα ως προς τα πειθαρχικά παραπτώματα, θεωρόντας ότι δεν προσβάλλουν μόνο τον ίδιο αλλά το σύνολο της ομάδας.

Ο Αργεντινός το δέχτηκε και ενώπιον όλων είπε πως: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας. Δεν ήθελα να προκαλέσω πρόβλημα στην ομάδα δεν θα ξανασυμβεί», για να συνεχίσει ο Μπάγεβιτς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «η ομάδα είναι πάνω από όλους. Δεν θα ανεχθώ παρόμοιες συμπεριφορές».

Είναι πάντως γεγονός πως η ατμόσφαιρα αυτή την περίοδο στους Θρακομακεδόνες είναι τεταμένη. Ο χειρισμός από τεχνικό τιμ και διοίκηση πρέπει να είναι λεπτός και προσεκτικός, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Άλλωστε, το κλίμα των αποδυτηρίων είναι σημαντικό και επηρεάζει την αγωνιστική ανταπόκριση των παικτών. Πόσο μάλλον στην περίπτωση της ΑΕΚ που τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ένα περισσότερο υγειές τμήμα, απ’ότι στην αρχή της χρονιάς, και ακολουθούν οι σημαντικοί αγώνες των πλέι-οφ και Κυπέλλου.

Προβλήματα εν όψει Λεβαδειακού

Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ταλαιπωρείται από γριππώδη ίωση και προς το παρόν αποτελεί ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητάς του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου. Πέραν αυτού, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «πονοκεφαλιάζει» και για την κατάσταση του Εντίνιο, ο οποίος υπέστη κάκωση στον αριστερό καρπό.

Ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου έχει κάκωση και αιμάτωμα στον αριστερό μηρό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και έκανε θεραπεία. Ο Αντώνης Ρίκκα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ σήμερα επιστρέφει από την Φινλανδία ο Παναγιώτης Λαγός. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο 24χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες και μετά θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να απαλλαγεί εντελώς από το πρόβλημα τενοντίτιδας.

Ανησυχία για επεισόδια την Κυριακή

Επιστολή έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ προς κάθε αρμόδιο φορέα, με την οποία εκφράζει την ανησυχία της για επεισόδια στην αναμέτρηση της Κυριακής της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, για την 27η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, λόγω της σχεδόν ταυτόχρονης διεξαγωγής στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας βόλεϊ, στο οποίο συμμετέχει ο Παναθηναϊκός. Η επιστολή, που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο, έχει διαβιβαστεί στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και στην Ομοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ).

Η σέντρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα έχει προγραμματιστεί στις 20:00, ενώ στις 16:30 έχει οριστεί το πρώτο σερβίς στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, συνεπώς ο κίνδυνος να υπάρχουν επικίνδυνες συναντήσεις μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού είναι μεγάλος.

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Σε συνέχεια προφορικών ανησυχιών που εκφράσαμε στους αρμόδιους φορείς για την πιθανή πρόκληση σοβαρών επεισοδίων, στον προσεχή ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας, με τον Λεβαδειακό, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 22/03/09 και ώρα 20.00, επισημαίνουμε και προς εσάς τις ίδιες ανησυχίες μας.

Η εκδήλωση επεισοδίων, παρά τις όποιες προσπάθειές μας, διαφαίνεται αναπόφευκτη, λόγω της παράλληλης και σχεδόν ταυτόχρονης με τον ποδοσφαιρικό αγώνα διεξαγωγής των αγώνων του FINAL– 4 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας Βόλεϊ.

Η αποχώρηση των θεατών του βόλεϊ και η παράλληλη προσέλευση των φιλάθλων μας για τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Λεβαδειακό, συμπίπτει χρονικά και θα οξύνει την ένταση, κυρίως στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, στους χώρους στάθμευσης, στα μέσα μαζικής μεταφοράς που εξυπηρετούν το Ολυμπιακό Στάδιο, κ.λ.π.

Παρακαλούμε όπως ληφθούν υπ’ όψιν σας οι ανωτέρω επισημάνσεις μας και όπως ενεργήσετε ανάλογα.


Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Νικόλαος Θανόπουλος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος»


Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x