Γενικά

Επεισόδια, μολότοφ, φωτιές και... αηδία!

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ συνεπλάκησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και έξω από το εμπορικό κατάστημα Mall. Την ώρα που οι φίλοι της «Ενωσης» πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για να δουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, αυτοί του «τριφυλλιού» έβγαιναν από το κλειστό, όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του CEV στο βόλεϊ ), και οι δυο πλευρές «συγκρούστηκαν». Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ρίψη τουλάχιστον τριών μολότοφ! Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στα πρώτα λεπτά της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, έξω από το γήπεδο, αυτή τη φορά ανάμεσα σε οπαδούς των "κιτρινόμαυρων" και σε αστυνομικούς, με τους τελευταίους να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να "ηρεμήσουν" την κατάσταση.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ συνεπλάκησαν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και έξω από το εμπορικό κατάστημα Mall. Την ώρα που οι φίλοι της «Ενωσης» πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για να δουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, αυτοί του «τριφυλλιού» έβγαιναν από το κλειστό, όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του CEV στο βόλεϊ (Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τη ρωσική Μπέλγκοροντ), και οι δυο πλευρές «συγκρούστηκαν». Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ρίψη τουλάχιστον τριών μολότοφ! Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στα πρώτα λεπτά της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, έξω από το γήπεδο, αυτή τη φορά ανάμεσα σε οπαδούς των "κιτρινόμαυρων" και σε αστυνομικούς, με τους τελευταίους να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να "ηρεμήσουν" την κατάσταση.

Οπαδοί της ΑΕΚ, επίσης, έσπασαν και έκαψαν μια μπουτίκ του Παναθηναϊκού (πήρε φωτιά και αυτή της ΑΕΚ), που είχε στηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, για το φάιναλ- 4 του βόλεϊ. Στη συνέχεια, αφού πήραν πολλά πράσινα κασκόλ και σημαίες τα έκαψαν και αυτά, όταν μπήκαν μέσα στο γήπεδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επεισόδια έγιναν και έξω από το σταθμό του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να σπάσουν από τη μανία των ανεγκέφαλων...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x