Stoiximan Super League

«Με 1 εκατ. ευρώ παίρνουν την αφίσα του»!

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκτιμήσει το μεγάλο του προσόν, που είναι η ταχύτητα. Ο εκ των μεγαλομετόχων του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στη «SportDay», τόνισε ότι «με ένα εκατομμύριο, όποιος ενδιαφέρεται για τον Κουτσιανικούλη, μπορεί να πάρει μόνο την αφίσα του»! Την πίστη ότι ο Βαλβέρδε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εκφράζουν οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πώς προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών και πού στρέφουν την προσοχή τους.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκτιμήσει το μεγάλο του προσόν, που είναι η ταχύτητα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 800.000 ευρώ στον Εργοτέλη για την απόκτηση του 21χρονου άσου.

Οι Πειραιώτες πιστεύουν ότι οι Κρητικοί ενδέχεται να ζητήσουν 2-2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του νεαρού παίκτη. Ωστόσο, ο Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στη «SportDay», ξεκαθάρισε ότι η κρητική ΠΑΕ δεν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ούτε με 1 εκατ. ευρώ. Ο εκ των μεγαλομετόχων του Εργοτέλη δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ποσά, αλλά ήθελε να τονίσει την αξία που έχει ο ποδοσφαιριστής.

«Με ένα εκατομμύριο, όποιος ενδιαφέρεται για τον Κουτσιανικούλη, μπορεί να πάρει μόνο την αφίσα του», είπε ο κ. Τζώρτζογλου και ερωτηθείς αν υπάρχει πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας ή κάποια άλλη ελληνική ομάδα, απάντησε: «Οχι, πρόταση δεν υπάρχει. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά προσφορά δεν υπάρχει από κανέναν σύλλογο».

Την ίδια ώρα, στον Εργοτέλη περιμένουν «κρούση» από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη, ο οποίος στελεχώνει την Εθνική ομάδα Ανδρών στο Ισραήλ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Ήδη, κάποιοι μάνατζερ έχουν ενημερώσει τους Κρητικούς ότι ομάδες από την Ιταλία, τη Γερμανία και το Βέλγιο εξετάζουν την περίπτωση του παίκτη. Έτσι, δεν θέλουν να βιαστούν, καθώς τον Ιανουάριο υπήρξε από τη Ρόντα (Ολλανδία) πρόταση και την απέρριψαν.

Αισιοδοξία για Βαλβέρδε

Την πίστη ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εκφράζουν άνθρωποι του Ολυμπιακού, παρά τα όσα δηλώνει το τελευταίο διάστημα ο Ισπανός τεχνικός. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι «εμείς πιστεύουμε ότι θέλει να μείνει και πιστεύουμε ότι τελικά θα μείνει». Οι διοικούντες θεωρούν ότι δεν θα βρεθεί άλλη ομάδα να προσφέρει όσα προσφέρουν οι Πειραιώτες στον 45χρονο προπονητή.

Η υπόθεση, όμως, αναμένεται να κλείσει οριστικά στη συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιστρέψει από τις ΗΠΑ (όπου βρίσκεται για προσωπικές του υποθέσεις). Θα χρειαστεί οι δύο άνδρες να συμφωνήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες, προτού υπογράψουν την ανανέωση της συνεργασίας του για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Νέο ταξίδι στη Γαλλία

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ετοιμάζουν οι σκάουτερ του Ολυμπιακού. Είναι αρκετά πιθανό άνθρωπος των «ερυθρολεύκων» (πιθανότα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς) να ταξιδέψει εκ νέου στη Γαλλία, προκειμένου να «τσεκάρει» τους παίκτες που έχουν παρακολουθηθεί το τελευταίο διάστημα και να ξεκαθαρίσει η λίστα με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν ποδοσφαιριστές από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, με τους Σακό (Σατορού), Φανσόν, Μπα (Στρασμπούρ) και Γκραντέν (Γκρενόμπλ) να βρίσκονται ψηλά στη σχετικά λίστα του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στην Τσεχία, αν και η ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι κάποιος «κατάσκοπος» με εντολή της διοίκησης μετέβη στη συγκεκριμένη χώρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρει η «SportDay», ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει εκεί ορισμένες περιπτώσεις, που θέλει να τις «τσεκάρει» και αναμένεται να γίνει νέα αποστολή προς αυτή την κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι σκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδας θα παρακολουθήσουν αύριο, Σάββατο, τους αγώνες Βέλγιο-Βοσνία (υπάρχουν προτάσεις για Βέλγους, αλλά είναι πολύ ακριβοί) και Σλοβενία-Τσεχία, που διεξάγονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Τάσος Πάντος θα πάνε τελικά σήμερα στην Κύπρο, στην εκδήλωση που θα κάνει η ΠΕΦΟ Λάρνακας για τη συμπλήρωση δέκα ετών από την ίδρυσή της και παράλληλα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες. Μαζί με τους δύο ποδοσφαιριστές θα είναι οι Κούλης Δουρέκας και Γιάννης Μώραλης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x