Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Γερμανία καλεί Σηφάκη

Τον Μιχάλη Σηφάκη παρακολουθούν Στουτγκάρδη και Κολωνία και δεν είναι απίθανο το καλοκαίρι να κάνουν πρόταση, ώστε να αποκτήσουν τον 25χρονο τερματοφύλακα του Άρη. Ενδιαφέρον ξένων ομάδων και για τον Γιάχιτς, που πέτυχε γκολ στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Βοσνίας με το Βέλγιο ,για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο στόχαστρο δύο γερμανικών συλλόγων είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Η Στουτγκάρδη και η Κολωνία έχουν στείλει σκάουτερ σε παιχνίδια του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», οι οποίοι παρακολούθησαν αγωνιζόμενο τον Έλληνα τερματοφύλακα. Μάλιστα, φαίνεται πως οι δύο ομάδες έμειναν ικανοποιημένες από τις εμφανίσεις του 25χρονου πορτιέρο και δεν είναι απίθανο το ενδιαφέρον να γίνει επίσημο.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο πρώτος τερματοφύλακας της Στουτγκάδρης είναι ο 40χρονος Γιένς Λέμαν, ενώ της Κολωνίας ο 37χρονος Μοντραγκόν, τότε η απόκτηση ενός παίκτη από τις δύο ομάδες για αυτή τη θέση κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη. Το συμβόλαιο του Σηφάκη με τον Άρη λήγει το 2010, αλλά δεν έχει μπει καμία ρήτρα.

Ενδιαφέρον και για τον Γιάχιτς

Τον Σανέλ Γιάχιτς παρακολούθησαν σκάουτερ ομάδων στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Βοσνίας με το Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-2. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν από τους καλύτερους της ομάδας, ενώ πέτυχε και ένα γκολ, διαμορφώνοντας το 2-1, παρότι είναι αμυντικός. Ένας από τους σκάουτερ ήταν της Γαλατασαράι, ενώ ως γνωστόν, για τον 27χρονο παίκτη έχει ενδιαφερθεί ήδη η Τζένοα, η οποία τον έχει παρακολουθήσει σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

* Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη, ύστερα από το διήμερο ρεπό.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x