Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Υψηλοί στόχοι

Κρούση στη Σταντάρ Λιέγης για τους Ιγκόρ ντε Καμάργκο και Μίλαν Γιοβάνοβιτς προτίθεται να κάνει ο Παναθηναϊκός. Δύσκολη η απόκτησή τους, καθώς η βελγική ομάδα είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Διαψεύδει η ΠΑΕ τα περί ύπαρξης μαύρης λίστας. Μετ’εμποδίων η προετοιμασία εν όψει Ξάνθης λόγω της απουσίας των διεθνών. .

Τα ονόματα των Ιγκόρ ντε Καμάργκο και Μίλαν Γιοβάνοβιτς βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο διεθνείς (με Βέλγιο και Σερβία αντίστοιχα) επιθετικοί της Σταντάρ Λιέγης βρίσκονται στη λίστα του «τριφυλλιού» και αναμένεται να γίνουν κρούσεις στην ομάδα τους για την απόκτησή τους. Πάντως πρόκειται για δύο ασφαλώς πολύ δύσκολες περιπτώσεις, καθώς η ομάδα του έχει τη φήμη του… σκληρού διαπραγματευτή, ενώ αρκετές ακόμη ομάδες ερίζουν για την απόκτησή τους.

Διαψεύδουν τα περί μαύρης λίστας

Κατηγορηματικά διαψεύδονται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μαύρη λίστα του Χενκ Τεν Κάτε και παίκτες που το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ασφαλώς και κάθε ποδοσφαιριστής είναι υπό κρίση μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για αποπομπή κάποιου στο τέλος της περιόδου.

Επέστρεψε ο Νίνης, λείπουν οι υπόλοιποι

Μόνο ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στη βάση του από τους διεθνείς του Παναθηναϊκού και έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων. Οι Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Καραγκούνης παραμένουν στην αποστολή της εθνική ομάδας, ενώ υποχρεώσεις με τα συγκροτήματα των πατρίδων τους έχουν οι Σιμάο, Νίλσον, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μουν και Βαβζίνιακ. Εκτός Ελλάδος βρίσκεται και ο Σωτήρης Λεοντίου, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βέλγιο. Η Παιανία θα αποκτήσει ζωή και πάλι από την Πέμπτη, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x