Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ο ένας θέλει δύο, ο άλλος ένα…

Θετικά αναμένεται να απαντήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θέλει ο Βάσκος κόουτς να παραμείνει για τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ ο προπονητής επιθυμεί να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους. «Ναι» από Ντουντού για αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του. Ενοχλήσεις συνεχίζει να αισθάνεται ο Φερνάντο Μπελούτσι. του www.sport-fm.gr στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Θετικά αναμένεται να απαντήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Ποιο είναι αυτό; Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θέλει ο Βάσκος κόουτς να παραμείνει για τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ ο προπονητής επιθυμεί να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει (πιθανότητα την επόμενη Τρίτη) με την επιστροφή (ίσως την ερχόμενη Παρασκευή) του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ από τις ΗΠΑ, όπου έχει μεταβεί για προσωπικές του υποθέσεις. O Ισπανός τεχνικός προβληματίζεται και από το οικογενειακό ζήτημα, αφού η γυναίκα και τα παιδιά του δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες διαψεύδουν τα σενάρια που υπάρχουν, με αφορμή ένα δημοσίευμα στην Αγγλία που ανέφερε ότι Άβραμ Γκραντ θα είναι ο επόμενος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας: «Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνεται για προπονητή. Μπορεί οι μάνατζερ να κάνουν προτάσεις ή να ψάχνονται, διότι αυτή είναι η δουλειά τους. Εμείς έχουμε προπονητή και μάλιστα θα κάνουμε και συνάντηση μαζί του για να μείνει».

Τριπλή… διάψευση

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά θέματα, στον Ολυμπιακό διέψευσαν, επίσης, τα μεγάλα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, όπως είναι αυτό του Ζούλιο Μπαπτίστα της Ρόμα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν όσα χρήματα έδωσαν στην περσινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Για τον Φερνάντο Μοριέντες ανέφεραν ότι θα κινηθούν για την απόκτησή του μόνο αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις κάποιων νεαρότερων ποδοσφαιριστών. Τέλος, οι Πειραιώτες τόνισαν ότι δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για την ένταξη του Φάνη Γκέκα στο ρόστερ της ομάδας, παρότι ο παίκτης προτάθηκε εκ νέου (και θα απασχολήσει τους ιθύνοντες, μόνο αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος).

Είπε «ναι» ο Ντουντού

Ο Ντουντού Σεαρένσε δέχθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο αυξάνοντας τη ρήτρα πώλησής του, όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 26χρονος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και η ρήτρα αποδέσμευσής του κρίνεται πολύ χαμηλή (σ.σ.: 6 εκατ. ευρώ). Έτσι, οι Πειραιώτες δεν ήθελαν να χάσουν ένα πολύ χρήσιμο παίκτη και αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει η «SportDay», ο μάνατζερ του Ντουντού επικοινώνησε χθες με τη διοίκηση, στην οποία ανέφερε: «Ο Ντουντού είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και δεν έχει ψαχτεί για να φύγει. Ακόμα δεν έχει κλείσει ένα χρόνο στην ομάδα. Θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά». Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα υπάρξουν αλλαγές και στις αποδοχές του παίκτη.

«Δεν γίνεται να δώσουμε όσα για τον Γκαλέτι»

Δυσαρεστημένοι με τα χρήματα που αξιώνει ο Εργοτέλης για την παραχώρηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη εμφανίζονται οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. «Δεν γίνεται να δίνουμε για ένα ταλέντο όσα δώσαμε για τον Γκαλέτι (σ.σ.: 2,5 εκατ. ευρώ) και μάλιστα σε εποχές πολύ πιο δύσκολες οικονομικά. Ούτε θα μπούμε σε πλειστηριασμό. Αν θέλει ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει τις τιμές, όπως έκανε πέρυσι με τον Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο πλήρωσε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και έχει παίξει ελάχιστα, ας το κάνει. Δικαίωμά του είναι. Είμαστε υπέρ τού να παίρνουν καλά χρήματα οι ομάδες που βγάζουν ένα ταλέντο και να παίρνουμε κι εμείς Έλληνες παίκτες, αλλά με νορμάλ ποσά», έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι». Την ίδια ώρα, πληροφορίες της «SportDay» από την Κρήτη αναφέρουν ότι ο Εργοτέλης είναι πιθανό να ζητήσει τον Άρη Σοϊλέδη ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Κουτσιανικούλη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x