Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Παρέλαση» ονομάτων…

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, όπως και η «παρέλαση» ονομάτων. «Ασφαλώς και με ενδιαφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία γνωστή ομάδα και φέτος είχε και πολύ καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε στον Τύπο της Σερβίας ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, της Σταντάρ Λιέγης. Στο στόχαστρο των «πρασίνων» και οι Νίκο Κράνιτσαρ, Πάμπλο Μόουτσε. Δεν υπάρχει λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, η θέση της ΠΑΕ για χθεσινά δημοσιεύματα. .

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, όπως και η «παρέλαση» ονομάτων. «Ασφαλώς και με ενδιαφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία γνωστή ομάδα και φέτος είχε και πολύ καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε στον Τύπο της Σερβίας ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, της Σταντάρ Λιέγης. Στο στόχαστρο των «πρασίνων» και οι Νίκο Κράνιτσαρ, Πάμπλο Μόουτσε. Δεν υπάρχει λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, η θέση της ΠΑΕ για χθεσινά δημοσιεύματα. Αποχώρησε, λόγω διαστρέμματος, ο Σωτήρης Νίνης από το φιλικό με την ομάδα Νέων.

Γιοβάνοβιτς: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Σέρβου επιθετικού Μίλαν Γιοβάνοβιτς φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Ο 28χρονος φορ της Σταντάρ Λιέγης βρέθηκε στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, και απαντώντας για πιθανό ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», εμφανίστηκε θετικός. Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον Τύπο της Σερβίας:

«Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το έχω μάθει μόνο από τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους. Δεν έχω τίποτα επίσημο στα χέρια μου».

- Γνωρίζεις αν ο Παναθηναϊκός έχει ενοχλήσει την ομάδα σου, τη Σταντάρ;

«Δεν ξέρω καθόλου. Δεν έχω καμία ενημέρωση από την ομάδα μου. Την Πέμπτη που θα γυρίσω στο Βέλγιο θα ρωτήσω αν έχει υπάρξει ενδιαφέρον».

- Αν ο Παναθηναϊκός καταθέσει πρόταση στη Σταντάρ, σε ενδιαφέρει η προοπτική να παίξεις στην Ελλάδα;

«Ασφαλώς και με ενδιαφέρει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία γνωστή ομάδα και φέτος είχε και πολύ καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Κράνιτσαρ και Μόουτσε

Μια περίπτωση που μπορεί να προκαλέσει αίσθηση αν προχωρήσει είναι αυτή του Νίκο Κράνιτσαρ. Ο Κροάτης μέσος είναι αριστεροπόδαρος, παίζει στην Πόρτσμουθ, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό, κάτι που αν συμβεί θα διευκολύνει τους «πράσινους». Όπως και να έχει πάντως, το κόστος για την απόκτησή του υπολογίζεται κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, στη λίστα του «τριφυλλιού», μετά από εισήγηση του Χουάν Ρότσα, βρίσκεται ο 22χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Πάμπλο Μόουτσε. Ο νεαρός Αργεντινός χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό του πόδι, είναι περιφερειακός επιθετικός και φημίζεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση. Ο Ρότσα θα δει άλλες 3-4 φορές τον Μόουτσε και θα κάνει την τελική του εισήγηση.

Καμία λίστα…

Δυσαρέσκεια προξένησε στους κύκλους της ΠΑΕ η δημοσιοποίηση λίστας σε μερίδα του Τύπου, που αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Αυτό που βγαίνει από τους διοικούντες την ομάδα είναι ότι: «Δεν αποτελεί πραγματικότητα η έκθεση Τεν Κάτε, αλλά υπόθεση. Όποιος γράφει τώρα για το ποιοι παίκτες θα φύγουν, το πιο πιθανό είναι να εκτεθεί, αφού ο Τεν Κάτε δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένη άποψη για ορισμένους παίκτες και θα παίξει ρόλο και η παρουσία τους στα πλέι οφ».

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x