Stoiximan Super League

Ζητούμενο η νίκη

Τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και θα ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νοτίου Αφρικής, θέλει να πάρει απόψε (21:30, Mega-NovaΣΠΟΡ FM 94,6) η Εθνική κόντρα στο Ισραήλ. Με σύστημα 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει ο Ότο Ρεχάγκελ τη «γαλανόλευκη». Στον πάγκο του Ισραήλ θα μείνει ο , γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου και θα ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νοτίου Αφρικής, θέλει να πάρει απόψε (21:30, Mega-NovaΣΠΟΡ FM 94,6) η Εθνική επί του Ισραήλ στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι διεθνείς θα έχουν τη συμπαράσταση περισσότερων από 20.000 θεατών, οι οποίοι θα βρίσκονται στις εξέδρες και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ για να πάρει το ιδιαίτερα σημαντικό «τρίποντο». Η «γαλανόλευκη» επιθυμεί να έχει από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα προσπαθήσει να πιέσει από την αρχή του αγώνα τους Ισραηλινούς.

Τα πλάνα του Ρεχάγκελ

Με σύστημα 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει ο Ότο Ρεχάγκελ την Εθνική ομάδα απέναντι στο Ισραήλ. Ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς εξέτισε την ποινή του. Ο «Herr Otto» θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σεϊταρίδη, Κυργιάκο, Αβραάμ Παπαδόπουλο (ή Δέλλα) και Τοροσίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τους Μπασινά (δεξιά) και Καραγκούνη (αριστερά). Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Χαριστέας (δεξιά), Γκέκας (κέντρο) και Σαμαράς (αριστερά). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τζιόλης, Πατσατζόγλου, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουτσιανικούλης και Μάκος.

«Κατάσκοποι» στο Παγκρήτιο

Σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρεθούν σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι περισσότεροι «κατάσκοποι» θα έχουν στον Βασίλη Τοροσίδη στραμμένη την προσοχή τους. Πρόκειται για τις Μπλάκμπερν, Μαρσέιγ και Βέρντερ Βρέμης, που παρακολουθούν αρκετό καιρό τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού και θέλουν να διαπιστώσουν, για ακόμη μία φορά, από κοντά τις ικανότητές του. Στο γήπεδο θα βρίσκονται επίσης άνθρωποι της Γιουβέντους και της Τζένοα, στην οποία αγωνίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Τιμές σε Μπασινά

Τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας θα συμπληρώσει σήμερα ο Άγγελος Μπασινάς. Ο μέσος της Πόρτσμουθ θα γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της «γαλανόλευκης» που θα φτάσει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών, αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε γίνει «κατοστάρης» στις 17 Νοεμβρίου 2004 (Ελλάδα - Καζακστάν 3-1). Να σημειωθεί ότι ο «Ζαγόρ» είχε γίνει ο 100ός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που συμπλήρωνε 100 ματς σε εθνικό συγκρότημα. Τον Μπασινά θα βραβεύσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, απονέμοντάς του πλακέτα για την επιτυχία του, όπως είχε πράξει ο Βασίλης Γκαγκάτσης με τον Ζαγοράκη (που ολοκλήρωσε την εθνική του καριέρα με 120 συμμετοχές).

Τα έκτακτα μέτρα

Γύρω από το Παγκρήτιο Στάδιο θα τεθούν σε εφαρμογή τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας Ηρακλείου και ως εκ τούτου η πρόσβαση στο γήπεδο είναι αδύνατη με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Καλούνται οι φίλαθλοι να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελεύθερης εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων. Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

Διαψεύδει τώρα ο Λουζόν

Στη διάψευση των όσων φέρεται να δήλωσε προχθές στο Radio Without Break, περί αστείων παικτών του Ότο Ρεχαγκελ, προέβη ο Αβί Λουζόν. «Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα, μου πήρανε μια δήλωση και τη φτιάξανε όπως θέλανε. Ζητώ συγγνώμη αν προσβλήθηκαν οι Έλληνες», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Ισραήλ. Να σημειωθεί ότι η διάψευση δόθηκε μέσω του γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας, προφανώς για να πέσουν οι τόνοι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x