Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Καμπανάκι» από Βαλβέρδε

Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα αποτελέσματα εξετάσεων που έδειξαν ότι κάποιοι πήραν κιλά και λίπος, αλλά και η χαλάρωση εξόργισαν τον Ισπανό τεχνικό, που απείλησε με πρόστιμα. «Να μη χαλάσουμε την εικόνα μας στο τέλος της σεζόν», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός. Επιστρέφει και ασχολείται με τις υποθέσεις Βαλβέρδε, Λέτο και Άντζα ο Σωκράτης Κόκκαλης. .

Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Ολυμπιακού έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός διέκρινε χαλάρωση στους ποδοσφαιριστές του μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλησε να «σφίξει» τα λουριά για να προλάβει τα χειρότερα, αφού η σεζόν δεν έχει ακόμη τελειώσει και η ομάδα του διεκδικεί έναν ακόμη τίτλο. Αυτό που έδωσε το έναυσμα στον προπονητή να ξεσπάσει ήταν το βάρος που πήραν κάποιοι παίκτες, όπως φάνηκε από τις τελευταίες μετρήσεις.

«Πρέπει να προσέχετε και να βελτιώσετε τη διατροφή σας. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Μετά το Πάσχα θα υποβληθείτε σε νέα εξετάσεις και αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, θα τιμωρηθείτε με πρόστιμο», είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παράλληλα, ζήτησε προσήλωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ειδικά στο Κύπελλο. «Διακρίνω ότι κάποιοι θεωρείτε ότι έχουμε ήδη προκριθεί στον τελικό. Δεν πρέπει να χαλάσουμε την εικόνα μας στο τέλος της σεζόν», είπε, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Εκτός ο Ντομί

Δίχως τον Ντιντιέ Ντομί διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού, επειδή ο Γάλλος αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση. Ο 31χρονος παίκτης πέρασε από του Ρέντη, εξετάστηκε και του χορηγήθηκε αντιβίωση. Κατά τα λοιπά, οι Μπελούτσι, Νικοπολίδης, που δεν υπολογίζονται-όπως και ο τιμωρημένος Ντουντού- για τον κυριακάτικο (5/4, 19:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Μήτρογλου, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων τον επόμενο μήνα, διότι έχει υποστεί θλάση μέτριου βαθμού στον δικέφαλο. Τέλος, ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Τι θα γίνει με Άντζα

Ο Παρασκευάς Άντζας φέρεται να έχει ενημερώσει το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και τους συμπαίκτες του για την απόφασή του να ακολουθήσει το δρόμο του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Το θέμα πάντως θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από το εξωτερικό, καθώς αναμένεται να γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί και να συνεχίσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα ασχοληθεί με άλλα δύο «καυτά» θέματα με την επιστροφή του από το εξωτερικό. Την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και το θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο τελευταίος δύσκολα θα εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Αγγλία, αλλά το θέμα είναι αν και πόσα χρήματα θα αξιώσει η Λίβερπουλ για να τον παραχωρήσει. Μάλιστα, ο Αργεντινός άσος έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, με τον γαλλικό Τύπο να κάνει εδώ και μέρες λόγο για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x