Stoiximan Super League

Μπλάνκο: «Θέλω να μείνω...»

Μπορεί στο βάθος του μυαλού του να υπάρχει πάντα η φιλοδοξία να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο παραμονής στην ΑΕΚ. Κάθε άλλο μάλιστα... «Εγώ έχω προετοιμαστεί να παίξω μπάλα άλλα δύο χρόνια στην ΑΕΚ, όσο προβλέπει το συμβόλαιο που έχω υπογράψει», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Αργεντινός φορ και πρόσθεσε: «Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ». Κρούση στον Ηρακλή για τον Μανώλη Παπαστεριανό. Τι είναι διατεθειμένη να προσφέρει η «Ένωση» για τον 22χρονο μέσο. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς, εντείνεται η προετοιμασία εν όψει Πανθρακικού.

Μπορεί στο βάθος του μυαλού του να υπάρχει πάντα η φιλοδοξία να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο παραμονής στην ΑΕΚ. Κάθε άλλο μάλιστα... Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (που θα προβληθεί το Σάββατο), ο «Ζορό» δήλωσε ευτυχής στην Ελλάδα και την «Ένωση» και διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

«Εγώ έχω προετοιμαστεί να παίξω μπάλα άλλα δύο χρόνια στην ΑΕΚ, όσο προβλέπει το συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Όπως έχω ξαναπεί, νιώθω πολύ ωραία στην ΑΕΚ και στην Αθήνα, όπου υπάρχει ασφάλεια για την οικογένειά μου», τόνισε ο «Ζορό», ενώ αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο. «Αυτό που θέλω με την ΑΕΚ είναι ένα πρωτάθλημα».

Παράλληλα, απέδωσε στην ένταση της στιγμής το επεισόδιο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό. «Από τον Μπάγεβιτς καταλαβαίνουμε ακριβώς τι μας ζητάει στο γήπεδο», ανέφερε, ενώ εξομολογήθηκε πως «... όταν χάνω γκολ θέλω να πεθάνω».

Κρούση για Παπαστεριανό

Φαίνεται πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μανώλη Παπαστεριανού δεν μένει σε φιλολογικό επίπεδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με τον Ηρακλή και οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 400.000 ευρώ, συν κάποια ανταλλάγματα (είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή). Από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης λέγεται πως ο 22χρονος άσος έχει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα και λήγει το 2012.

Άπαντες παρόντες

Οι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άρχισε τη μίνι προετοιμασία εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (19:00, Novasports 1). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το ματς αυτό τους τιμωρημένους Κυργιάκο και Σκόκο. Τη θέση του πρώτου στο πλευρό του Μαϊστόροβιτς θα πάρει εκτός απροόπτου ο Αλεξόπουλος (αουτσάιντερ ο Ζεράλντο), ενώ του δεύτερου ο Μπερνς ή ο Εντίνιο. Ο τελευταίος έχει προβάδισμα καθώς έχει ανέβει πολύ ψυχολογικά από το πετυχημένο ντεμπούτο του με την εθνική Πορτογαλίας και τα εγκωμιαστικά σχόλια του Τύπου της πατρίδας του. Σάχα (τερματοφύλακας), Γεωργέας (δεξί μπακ), Χουανφράν (αριστερό μπακ), Ενσαλίβα (αμυντικό χαφ), Ταχτσίδης (μεσοεπιθετικός), Μπλάνκο και Τζεμπούρ (επιθετικοί) δεν χάνουν τη θέση τους στο 4-3-3. Μία θέση στα χαφ "παίζεται" μεταξύ του Πελετιέρι και του Καφέ, που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής θα ανακοινωθούν, ως είθισται, οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x