Μπάμπης Χριστόγλου

Χρειάζονται προσθήκες Ελλήνων παικτών

SportDay

Στον Ολυμπιακό οφείλουν να ψαχτούν ώστε να μην υπάρξουν κραδασμοί την επόμενη μέρα. Αυτή τη στιγμή ήδη δημιουργείται όσον αφορά την προσωπικότητα της ομάδας ένα κενό με την αποχώρηση του «Τζόλε». Επειδή δεν αποκλείεται το καλοκαίρι τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Νικοπολίδης, κάτι που ισχύει και για τον Αντζα, τότε το πρόβλημα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

Βάλτε στον λογαριασμό ότι οι Πατσατζόγλου και Μενδρινός ακόμα δεν έχουν ανανεώσει και τότε βλέπετε ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ελληνικό στοιχείο ή, αν προτιμάτε, σε παίκτες που να γνωρίζουν τη νοοτροπία του Ολυμπιακού αρχίζει να υπάρχει έλλειψη. Ο Ντάρκο, που είχε γίνει παίκτης-σύμβολο για την εξέδρα, αναγκάστηκε να σταματήσει. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση για τον Τοροσίδη.

Καλό θα είναι, λοιπόν, να προχωρήσουν στους «ερυθρόλευκους» και σε προσθήκες Ελλήνων ποδοσφαιριστών επειδή είναι πολύ πιθανό αυτό το καλοκαίρι το ρόστερ να υποστεί σημαντικές αλλαγές. Για να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά και ποιοι μπορεί να είναι χρήσιμοι από το δικό μας πρωτάθλημα, θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το θέμα του προπονητή.

Ο Βαλβέρδε, έχοντας ήδη ένα χρόνο στη χώρα μας, μπορεί να έχει άποψη για κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση από την εγχώρια αγορά. Δεν επιμένω στον Κουτσιανικούλη επειδή καλοί ποδοσφαιριστές υπάρχουν και άλλοι και μάλιστα οικονομικά πιο συμφέροντες ώστε να αποτελέσουν στόχο του Ολυμπιακού. Αυτό που θέλω να τονίσω, όμως, είναι ότι ο Θρύλος πρέπει να κινηθεί και προς την κατεύθυνση της εγχώριας αγοράς, έτσι κι αλλιώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x