Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τιμή εκκίνησης 1 εκατ. ευρώ

Νέα επαφή με τους ιθύνοντες του Εργοτέλη είχε ο Ολυμπιακός για τον γνωστό, πλέον, λόγο… Η περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ποτέ δεν μπήκε στο… συρτάρι των «ερυθρόλευκων», αλλά αντίθετα συνεχίζει να απασχολεί έντονα. Στη κουβέντα με τους Κρητικούς, οι διοικούντες τους Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως: «Μέχρι 1εκατ. ευρώ μπορούμε να προσφέρουμε». Οι απαιτήσεις της ομάδας του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι μεγαλύτερες, όμως οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί με τη φόρμουλα του ποσοστού μεταπώλησης. Ετοιμάζει πρόταση η Γιουβέντους, πολλοί οι υποψήφιοι στόχοι της. Θα προφυλαχθεί ο Ντιόγο, με πολλές απουσίες στη Λιβαδειά. Ποιες είναι οι εκκρεμότητες του Σωκράτη Κόκκαλη.

Νέα επαφή με τους ιθύνοντες του Εργοτέλη είχε ο Ολυμπιακός για τον γνωστό, πλέον, λόγο… Η περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ποτέ δεν μπήκε στο… συρτάρι των «ερυθρόλευκων», αλλά αντίθετα συνεχίζει να απασχολεί έντονα. Στη κουβέντα με τους Κρητικούς, οι διοικούντες τους Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως: «Μέχρι 1εκατ. ευρώ μπορούμε να προσφέρουμε». Οι απαιτήσεις της ομάδας του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι μεγαλύτερες, όμως οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί με τη φόρμουλα του ποσοστού μεταπώλησης. Ετοιμάζει πρόταση η Γιουβέντους, πολλοί οι υποψήφιοι στόχοι της. Θα προφυλαχθεί ο Ντιόγο, με πολλές απουσίες στη Λιβαδειά. Ποιες είναι οι εκκρεμότητες του Σωκράτη Κόκκαλη. Με πολλές απουσίες στη Λιβαδειά.

Προχωρούν οι επαφές για Κουτσιανικούλη

Νέα επαφή με τους ιθύνοντες του Εργοτέλη είχε ο Ολυμπιακός για τον γνωστό, πλέον, λόγο… Η περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ποτέ δεν μπήκε στο… συρτάρι των «ερυθρόλευκων», αλλά αντίθετα συνεχίζει να απασχολεί έντονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες συνομίλησαν με τους Κρητικούς μεταφέροντας του πως: «Μέχρι 1εκατ. ευρώ μπορούμε να προσφέρουμε». Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν η γνωστή και αυτή που αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Οι απαιτήσεις τους κυμαίνονται στα 2 με 2.2εκατ.ευρώ, ποσό που αν δεν μειωθεί ο Ολυμπιακός θα αποσύρει το ενδιαφέρον του. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της ομιλίας τους, ειπώθηκε ένα ποσό γύρω στο 1.5εκατ. ευρώ και οι πρωταθλητές κατάλαβαν ότι η ομάδα του παίκτη το σκεφτόταν, δείγμα του ότι υπάρχει πιθανότητα να πέσουν οι τιμές… Σε αυτό θα βοηθήσει και η φόρμουλα του ποσοστού μεταπώλησης που θα έχει στην κατοχή του ο Εργοτέλης, σε περίπτωση που πάρει νέα μεταγραφή.

* Η Γιουβέντους ενημέρωσε χθες τον Ολυμπιακό ότι θα στείλει στο «Καραϊσκάκη» τον αρχισκάουτέρ της, Ρέντσο Κονσταντίνι. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι η «Γηραιά Κυρία» έχει κατασταλάξει και ετοιμάζει κίνηση για κάποιον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Τα πιο πιθανά ονόματα είναι των Γκαλέτι, Ντιόγο και Τοροσίδη. Αν λάβουμε υπ’ όψη μας τα ιταλικά δημοσιεύματα, η «Γιούβε» βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιοπόδαρου αμυντικού, ενός αμυντικού χαφ και ενός αριστερού μέσου. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να ακουστεί κάτι για τους Αβ. Παπαδόπουλο, Ντουντού ή Λέτο…

** Με χθεσινές του δηλώσεις στο «SkySports» ο Γάλλος μέσος της Αμιάν, Στίβεν Ενζονζί αποκάλυπτε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος άσος τους είχε προταθεί, έλεγξαν την περίπτωσή του και τον απέρριψαν. Αντίθετα, επιβεβαιώθηκε η είδηση πως ο Μεβλούτ Ερντίνγκ βρίσκεται στη λίστα της ομάδας για του χρόνου. Ειδικά αν φύγει ο Ντάρμπισαϊρ, οι πρωταθλητές θα κινηθούν για δύο φορ και ο Τούρκος (με γαλλικό διαβατήριο) της Σοσό ενδεχομένως να είναι ένας από αυτούς που θα γίνει πρόταση.

Οι εκρεμμότητες του Κόκκαλη

Είναι γνωστό πλέον πως όταν απουσιάζει ο Σωκράτης Κόκκαλης, οι τελικές αποφάσεις για θέματα που «καίνε» την ομάδα του παίρνουν παράταση… Σήμερα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ και αυτομάτως το ρεπορτάζ θα έχει πολλά θέματα. Ανάμεσα στα ζητήματα που πρέπει να διευθετήσει είναι (πρώτο και κύριο) του προπονητή, των παικτών που θα αποκτηθούν και θα φύγουν…

Πρώτα από όλα, θα γίνει η πολυαναμενόμενη κουβέντα του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Δευτέρα ή Τρίτη οι δύο άντρες θα ξεκινήσουν από το… μηδέν τις συζητήσεις τους, με διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία. Ακολούθως ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα ασχοληθεί με τα συμβόλαια που λήγουν ή τους δανεισμούς που ολοκληρώνονται. Το ερώτημα παραμονής του Λέτο, ανανέωσης του δανεισμού του ή πρόταση για την αγορά του θέλει απάντηση. Επίσης, μέχρι πόσα είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο σύλλογος για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη, αλλά και πώς θα χειριστεί το θέμα ενός άλλου δανεικού, του Νταρμπισάιρ; Και αν, για παράδειγμα, συμφωνήσει με τον Βαλβέρδε, θα συμφωνήσει μαζί του για την ενίσχυση της ομάδας; Για ποιον επιθετικό θα πάνε, ποιες οι εισηγήσεις του Βαλβέρδε και πώς μπορούν να αλλάξουν κάποια δεδομένα;

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης θα πρέπει να διευθετήσει το θέμα της αποχώρησης του Παρασκευά Άντζα. Θα μιλήσει μαζί του, πιθανότατα για να τον μεταπείσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και μετά θα αναλωθεί στα συμβόλαια που λήγουν (Πατσατζόγλου, Ζεβλάκοφ, Μενδρινός, Ντομί), αλλά και στον Αντώνη Νικοπολίδη. Παράλληλα, θα συναντηθεί με τον Τζόρτζεβιτς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως του κάνει πρόταση να αναλάβει κάποιο πόστο.

Σε δεύτερη μοίρα περνούν τα θέματα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου των Ντουντού και του Γκαλέτι, αλλά και τα λαμβάνειν του Λεντέσμα όταν επιστρέψει. Τέλος, προβλέπεται ενημέρωση για τα οικονομικά της ΠΑΕ αλλά και της απόφασης για τη φιέστα…

Με απουσίες στη Λιβαδειά

«Ανάσες» και προφυλάξεις παίρνουν στον Ολυμπιακό εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Ντιόγο, που προχτές είχε μια σύσπαση στο δικέφαλο, έκανε την Παρασκευή υπερηχογράφημα. Τελικά ήταν αρνητικό, αλλά το τεχνικό τιμ προτιμά να τον μην τον χρησιμοποιήσει προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέο προβλήματος. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ενώ σκέψεις υπάρχουν να ξεκουραστούν οι διεθνείς Τοροσίδης, Αβ. Παπαδόπουλος και Ζεβλάκοφ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κόβατς, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Ντάρμπισαϊρ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Μενδρινός ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να δούμε τον πιτσιρικά, Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεκινά στο παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x