Stoiximan Super League

Πήρε αυτό που ήθελε…

Θρασύβουλος και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα του πρώτου με 1-1, με τον βαθμό της ισοπαλίας να αποδεικνύεται αρκετός για τον "γηραιό" για να εξασφαλίσει και, μαθηματικά, την παραμονή του στην κατηγορία. Το τελικό σκορ στο γήπεδο της Φυλής διαμορφώθηκε με τα γκολ των Γιάντση (67’) και Μαρτορέλ (72’), με τον Ηρακλή να έχει και ένα δοκάρι με τον Κονέ στο 48'. «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», ο Χρήστος Ζίφκας.

Θρασύβουλος και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα του πρώτου με 1-1, με τον βαθμό της ισοπαλίας να αποδεικνύεται αρκετός για τον "γηραιό" για να εξασφαλίσει και, μαθηματικά, την παραμονή του στην κατηγορία. Το τελικό σκορ στο γήπεδο της Φυλής διαμορφώθηκε με τα γκολ των Γιάντση (67’) και Μαρτορέλ (72’), με τον Ηρακλή να έχει και ένα δοκάρι με τον Κονέ στο 48'. «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Χρήστος Ζίφκας.

Χωρίς κάποια μεγάλη φάση, αλλά με αρκετό χρόνο καθαρού παιχνιδιού, Θρασύβουλος και Ηρακλής πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 0-0. Με τον Γηραιό να κρατάει μια ελαφρά υπεροχή των κινήσεων στη μεσαία γραμμή, η σημαντικότερη ευκαιρία ύπηρξε στο 20ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία δοκίμασε το πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Πεκάνια. Στη συνέχεια, επί 25 λεπτά παιχνιδιού δεν σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία από τις δύο ομάδες, με το 0-0 του 45λέπτου να έρχεται ως φυσική κατάληξη.

Σαφώς πλουσιότερο σε θέαμα ήταν το δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, έχοντας δοκάρι με τον Κονέ στο 48ο λεπτό. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες για τον Γηραιό, που όμως φαινόταν αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Μέχρι που ο Γιάντσης, σε τρία λεπτά παιχνιδιού, κατάφερε ότι δεν μπορούσαν να πετύχουν οι συμπαίκτες του επί 67 λεπτά. Ο νεαρός που πέρασε ως αλλαγή στο 64’ «έλυσε» το γόρδιο δεσμό της ομάδας με καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας μήνυμα παραμονής. Το γκολ του Μαρτορέλ πέντε λεπτά αργότερα δεν φάνηκε ικανό να στερήσει τη χαρά από το Γηραιό, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα της αγωνιστικής, εξασφάλισε τη θέση του στα μεγάλα σαλόνια και για την επόμενη σεζόν.

To φιλμ του αγώνα

Συνθέσεις:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πεκάνια, Μανωλάς, Τσιώλης, Βασιλείου, Λιαπάκης (91' Κόζλεϊ), Μαρτορέλ, Χλωρός, Μαυρογενίδης (60' Χετεμάι), Αμπράμοβιτς, Τραΐκοβιτς, Γκονσάλβες (46' Μπαριέντος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Εξουζίδης, Παπαζαχαρίας, Επστάιν, Μάρτος (74' Ντιε), Γκαρσία (92' Βούκοβιτς), Κονέ, Κίκο Ρατόν (64' Γιάντσης)

Παναγιώτης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x