Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Παράταση στο… σίριαλ

Στο τέλος της εβδομάδας (ίσως την Παρασκευή) είναι πιθανό να συναντηθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει αλλάξει άποψη στα όσα έλεγε για τον Βάσκο και εμφανίζεται διατεθειμένος να τον κρατήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πώς θα προχωρήσουν οι υποθέσεις των Άντζα, Πατσατζόγλου, Ντομί και Ζεβλάκοφ. στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» εν όψει του αυριανού (18:00, Alpha) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δοκιμάζεται αριστερός ακραίος μέσος!

Στο τέλος της εβδομάδας (ίσως την Παρασκευή) είναι πιθανό να συναντηθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει αλλάξει άποψη στα όσα έλεγε για τον Βάσκο και εμφανίζεται διατεθειμένος να τον κρατήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι ο 45χρονος προπονητής θέλει να μείνει στο Λιμάνι, υπογράφοντας όμως συμβόλαιο ενός έτους. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που παρατηρείται ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για δύο χρόνια. Βασικό θέμα στη συνάντηση των δύο ανδρών θα είναι και ο σχεδιασμός των «ερυθρολεύκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία αναπτύχθηκε η φημολογία ότι ο Βαλβέρδε δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Από την άλλη, αν τελικά ο Κόκκαλης και ο Βάσκος δεν συναντηθούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, τότε τα σενάρια περί αποχώρησης του Βάσκου θα διογκωθούν.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης και ασχολήθηκε κυρίως με το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Εξελίξεις με Αντζα, «Πάτσα» Ντομί, «Ζέβλα»

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Παρασκευά Άντζα, ώστε ο 33χρονος αμυντικός να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο την καριέρα του. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον πρώην διεθνή άσο, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Σε ό,τι αφορά τον Χρήστο Πατσατζόγλου, στον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προτείνει συμβόλαιο με 400.000 ετήσιες απολαβές, φαίνεται πως ο παίκτης έχει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά στον Ντιντιέ Ντομί, τις προσεχείς ημέρες θα έρθει στην Αθήνα ο ατζέντης του, ενώ η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι του κατατέθηκε πρόταση με μειωμένες αποδοχές και το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν θα μείνει. Ανάλογη κίνηση θα γίνει και για τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Πορτογάλος στου Ρέντη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» από την Πορτογαλία, στη Ελλάδα βρίσκεται ο νεαρός Λουίς για να δοκιμαστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι 18 ετών, παίζει στη θέση του αριστερού ακραίου και ανήκει στην Μπελενένσες. Θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα και θα δοκιμαστεί για περίπου μία εβδομάδα, όπως έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με ένα Έλληνα άσο από τη Νορβηγία και δύο νεαρούς Βραζιλιάνους παίκτες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x