Stoiximan Super League

Σιάκκας: «Είμαι χαρούμενος που ενδιαφέρεται για μένα η ΑΕΚ»

Χαρούμενος για το ενδιαφέρον που δείχνει η ΑΕΚ προς στο πρόσωπό του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σιάκκας, μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο 21χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα της SuperLeague . «Δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί θεωρώ ότι δεν μου δόθηκαν όσες ευκαιρίες περίμενα, από τη στιγμή που αγωνίζομαι πέντε χρόνια στην ομάδα», επεσήμανε ο Σιάκκας.

Χαρούμενος για το ενδιαφέρον που δείχνει η ΑΕΚ προς στο πρόσωπό του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σιάκκας, μιλώντας στον ΝovaΣπορFM 94.6. Ο 21χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα της SuperLeague . «Δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί θεωρώ ότι δεν μου δόθηκαν όσες ευκαιρίες περίμενα, από τη στιγμή που αγωνίζομαι πέντε χρόνια στην ομάδα», επεσήμανε ο Σιάκκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σιάκκας:

Για τις λίγες ευκαιρίες που του δοθήκαν φέτος:

«Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και πιστεύω οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανσερραϊκού, να έμειναν ευχαριστημένοι από τα πέντε αυτά ματς που αγωνίστηκα φέτος στην Σουπερ Λίγκα. Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί θεωρώ ότι δεν μου δόθηκαν όσες ευκαιρίες περίμενα, από τη στιγμή που αγωνίζομαι πέντε χρόνια στην ομάδα. Τα αφήνω αυτά όμως πίσω και κοιτάω μπροστά για κάτι καλύτερο».

Για το πώς βλέπει τη συμμετοχή του στην εθνική νέων:

«Είναι μια διέξοδος γιατί αυξάνονται οι απαιτήσεις και νοιώθεις πιο υπεύθυνος όταν φοράς το εθνόσημο. Έτσι νοιώθω και εγώ που μεγάλωσα στην εθνική. Στην εθνική κοιτάω να δικαιώνω τις επιλογές που κάνουν οι προπονητές μου, όταν με καλούν στις εθνικές ομάδες και από κει και πέρα, αν βγει κάποια πρόταση από αυτή τη διαδικασία θα την εξετάσω, και βλέπουμε…»

Για τον Ούγκο Μπρος και την προσφορά του στον Πανσερραίκό:

«Η παρουσία του Ούγκο Μπρος ήταν πολύ θετική για την ομάδα, μας βοήθησε όσο μπορούσε. Πέρασε αμέσως στην ομάδα το πνεύμα του νικητή. Ήρθαν και κάποιες νίκες, όμως δεν έφτασαν για να σωθεί η ομάδα. Όσον αφορά εμένα, η συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου ήταν πάρα πολύ καλή. Με βοήθησε. Έπαιξα και κάποια παιχνίδια, και αυτό που θέλω είναι να τον ευχαριστήσω. Εύχομαι επίσης να τον δικαίωσα όσες φορές με επέλεξε.

Για τη θέση που αγωνίζεται:

«Η φυσική μου θέση είναι μέσος, παρ’ όλα αυτά στην εθνική έχω αγωνιστεί και ως στόπερ».

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

«Δεν βιάζομαι να επιλέξω τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου. Εξετάζω τις περιπτώσεις που έχω στα χέρια αλλά παρ’ όλα αυτά εύχομαι να αγωνιστώ σε κάποια ομάδα από την Σουπερ Λίγκα. Είναι θετικό και το γεγονός ότι μένω ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και αυτό είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι πολύ θετικό επίσης, η στροφή που έχουν κάνει οι ομάδες προς τους Έλληνες παίκτες».

Για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ΑΕΚ για το πρόσωπό του:

«Είναι πολύ ευχάριστο και είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι με θέλει μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ . Θα δείξει αν θα μπορέσω τελικά να πάω στην ομάδα».

Για την νίκη της Εθνικής ελπίδων απέναντι στα Σκόπια και τους στόχους της ομάδας:

«Κάναμε ένα πρώτο βήμα. Καταφέραμε και νικήσαμε. Τώρα κοιτάμε την συνέχεια, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι και στόχος της ομάδας είναι να κάνει μια αντίστοιχη επιτυχία όπως κάναμε την προηγούμενη φορά, με την ομάδα των νέων, που καταφέραμε και πήγαμε στον τελικό».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x