Stoiximan Super League

Στον ρυθμό του Ρεκόμπα

Με τον Αλβάρο Ρεκόμπα να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Πανιωνίου, οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 4-1 τον Θρασύβουλο στη Νέα Σμύρνη χαρίζοντας θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Η ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου, με αυτή τη νίκη έδωσε ένα τέλος σε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών αφού δεν είχε κερδίσει από την 1η Φεβρουαρίου. Σκόρερς για τον Πανιώνιο οι Κουμορτζί (29’), Γκονσάγκα (35’), Εστογιανόφ (61’) και Μπάρκογλου (90’). Για τον Θρασύβουλο το γκολ πέτυχε ο Τραΐκοβιτς στο 45’. «Θέλαμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με μία νίκη μπροστά στον κόσμο μας», ο Γιώτης Σταματόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Με τον Αλβάρο Ρεκόμπα να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Πανιωνίου, οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 4-1 τον Θρασύβουλο στη Νέα Σμύρνη χαρίζοντας θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Η ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου, με αυτή τη νίκη έδωσε ένα τέλος σε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών αφού δεν είχε κερδίσει από την 1η Φεβρουαρίου. Σκόρερς για τον Πανιώνιο οι Κουμορτζί (29’), Γκονσάγκα (35’), Εστογιανόφ (61’) και Μπάρκογλου (90’). Για τον Θρασύβουλο το γκολ πέτυχε ο Τραΐκοβιτς στο 45’.

Το ματς

Σε ένα από τα αδιάφορα, από βαθμολογικής πλευράς, παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πανιώνιος και Θρασύβουλος, έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με τον Θρασύβουλο να είναι αυτός που έχασε πρώτος την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Τραΐκοβιτς στο 6’ δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 αν και βρέθηκε τετ α τετ με τον Λάτκα. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και με τον Ρεκόμπα να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα άρχισε να πιέζει για να πετύχει κάποιο γκολ.

Οι «κυανέρυθροι» ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 29’, όταν μετά από κόρνερ του Εστογιανόφ ο Πεσάνια, έδιωξε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στον Κουμορτζί, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με σουτ να κάνει το 1-0 και να φτάσει τα επτά τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης συνέχισε στο ίδιο τέμπο μετά το τέρμα που πέτυχε και έξι λεπτά αργότερα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν στο 35’ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του ορεξάτου Ρεκόμπα, ο Γκονσάγκα έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Θρασύβουλο να μειώνει σε 2-1 με κεφαλιά του Τραΐκοβιτς που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της «κυανέρυθρης» άμυνας.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό, απελευθερωμένες, θέλοντας να προσφέρουν ωραίο θέαμα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ και ειδικά οι γηπεδούχοι. Κάτι που κατάφεραν να κάνουν οι δύο Ουρουγουανοί όταν ο Ρεκόμπα έβγαλε την αντεπίθεση, έφτασε απέναντι από τον Πεσάνια και έδωσε την μπάλα στον Εστογιανόφ ο οποίος ερχόταν από δεξιά και εύκολα έκανε το 3-1 για τον Πανιώνιο στο 61’. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με το τέρμα αυτό «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη αλλά δε σταμάτησε εκεί, αφού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με σκοπό να πετύχει άλλο ένα τέρμα. Κάτι που τελικά έγινε στο 90’ με τον Γιώργο Μπάρκογλου, που έγραψε το τελικό 4-1. Με τη νίκη αυτή οι «κυανέρυθροι» πέρασαν στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Γκονσάγκα (70' Κοιλιάρας), Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιάνοφ (81' Μπάρκογλου), Μαϊστοροβιτς, Τζαβέλλας, Λουρέντσο (62' Σκούφαλης).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Ζόραν Γιέφτοβιτς): Πεσάνια, Ασημάκης, Τσιώλης, Ν. Βασιλείου, Μαρτορέλ (80' Σωτήρχος), Λιαπάκης, Μαυρογενίδης, Τραϊκοβιτς, Αμπράμοβιτς, Παναγιωτάκος (46' Σερέπας), Μπαριέντος (59' Χλωρός).

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x