Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Δεν υπάρχει συμφωνία»!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν αποτελεί τετελεσμένο γεγονός κάτι που αποκάλυψε και στη συνέντευξη Τύπου ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός. «Διαπραγματευόμαστε, δεν υπάρχει συμφωνία. Σας λέω την αλήθεια, δεν ξέρω που θα καταλήξουμε. Θα το αποφασίσουμε και μετά θα μιλήσουμε για αυτό»,τόνισε μεταξύ άλλων.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν αποτελεί τετελεσμένο γεγονός κάτι που αποκάλυψε και στη συνέντευξη Τύπου ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός. «Διαπραγματευόμαστε, δεν υπάρχει συμφωνία. Σας λέω την αλήθεια, δεν ξέρω που θα καταλήξουμε. Θα το αποφασίσουμε και μετά θα μιλήσουμε για αυτό»,τόνισε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και προσπαθούμε να καταλήξουμε κάπου. Δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε. Όλα είναι ρευστά. Δεν θέλω να κοροϊδεψω κανέναν και να δώσω λανθασμένη εντύπωση για το αν θα μείνω ή θα φύγω. Δεν υπάρχει συμφωνία και δεν ξέρω που θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις», δήλωσε αρχικά ο Βάσκος και συνέχισε αναφερόμενος για το αν ο μάνατζέρ του, Ιμπάνιεθ, θα έρθει στην Ελλάδα για να κλείσει τη συμφωνία: «Ο μάνατζέρ μου έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα. Μπορεί να γίνει μία συνάντηση, μπορεί και όχι. Θα δούμε. Δεν έχω κάτι που να μ' απασχολεί. Όλα πάνε καλά. Κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την απόφασή την δική μου, αν υπάρχει κάτι ν' ανακοινωθεί θ' ανακοινωθεί. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η βιασύνη για να μάθουν όλοι το τι θα γίνει. Μην μπερδεύουμε την βιασύνη του συλλόγου με την βιασύνη των δημοσιογράφων. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι σχέσεις μου με την ομάδα και τον πρόεδρο είναι πολύ καλές. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν συζητήσεις. Πιστεύω ότι επιμένουμε πολύ σ' αυτό το θέμα ενώ σας λέω την αλήθεια. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν συζητήσεις. Δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Δεν θέλω να δώσω καμία λανθασμένη εικόνα. Το κλαμπ μου ζήτησε να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις και αυτό γίνεται».

Κληθείς να σχολιάσει την πρώτη ήττα της ομάδας του στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Λάρισα: «Θέλαμε να διατηρήσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι αλήθεια πως ήταν σήμερα ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις και που θα κρινόταν από αντεπιθέσεις. Τελικά κρίθηκε από μία αντεπίθεση», και πρόσθεσε για τους νεαρούς του ποδοσφαιριστές: «Θέλαμε να διατηρήσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι αλήθεια πως ήταν σήμερα ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις και που θα κρινόταν από αντεπιθέσεις. Τελικά κρίθηκε από μία αντεπίθεση».

Στη συνέχεια ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε ποια από τις Λάρισα και Άρη θεωρεί πως θα πάρει τελικά την 5η θέση: «Αυτός που θα μαζέψει πιο πολλούς πόντους θα είναι πρώτος. Η καλύτερη εκ των δύο θα είναι αυτή που θ' αξίζει να περάσει. Αυτό θα το δείξει η βαθμολογία. Νομίζω πως η Λάρισα θα περάσει». Κλείνοντας, έκανε ένα σχόλιο για την βδομάδα που ακολουθεί: «Δεν θα έχουν μία εβδομάδα διακοπές. Ο καθένας ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης. Έχουν πολλή δουλειά να κάνουν. Πρέπει να μοιραστεί η δουλειά που πρέπει να γίνει».

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε πως η ομάδα του ήθελε πιο πολύ τη νίκη και για αυτό την πήρε. «Κερδίσαμε δίκαια. Θεωρώ πως θέλαμε πιο πολύ τo αποτέλεσμα και το διεκδικήσαμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έλεγα στα παιδιά όλη την εβδομάδα που πέρασε πως ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, καθώς ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα και είναι φυσικό να υπάρχει στην ομάδα του μία χαλαρότητα. Τα παιδιά προσπάθησαν, παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλά, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, όμως, μετράει το αποτέλεσμα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς για την είσοδο στα πλέι - οφ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x