Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πάει για τον Ντιέ, μόνο αν…

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Σερζ Ντιέ είναι γνωστό. Όμως, η «Ένωση» θα κινηθεί για τον 32χρονο μέσο, μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Από ποιον εξαρτάται η μεταγραφή του Ιβοριανού άσου, προκειμένου το προσεχές καλοκαίρι να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που θα υποβληθεί σήμερα ο Χουανφράν περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι». Γενέθλια έχει σήμερα (13/4) η ΑΕΚ, καθώς συμπληρώνονται 85 χρόνια από την ίδρυσή της. Ο Γιάννης Κυφωνίδης εξηγεί γιατί η ΑΕΚ «».

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Σερζ Ντιέ είναι γνωστό. Όμως, η «Ένωση» θα κινηθεί για τον 32χρονο μέσο, μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση πλέον εξαρτάται από τους χειρισμούς του Ιβοριανού άσου για να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη το προσεχές καλοκαίρι, αφού οι «κυανόλευκοι» του οφείλουν κάποια χρήματα. Όπως αναφέρει η «SportDay», ο παίκτης έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους «κιτρινόμαυρους» και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ο Ντιέ βρίσκεται στο «στόχαστρο» και άλλων ομάδων, οι οποίες δεν είναι του μεγέθους της ΑΕΚ.

Αγωνία για Χουανφράν

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί σήμερα ο Χουανφράν. Ο Ισπανός μπακ της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο 84΄του αγώνα με τον Άρη, όταν ο Σέρχιο Κόκε τον χτύπησε άτσαλα και είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα από τον Τάσο Κάκκο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της «Ένωσης» ήταν πως ο παίκτης έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο και υπάρχει ανησυχία αν θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.Τραυματίας αποχώρησε χθες και ο Ζεράλντο Αλβες, που δέχθηκε μία κλοτσιά στην αριστερή ποδοκνημική και θα υποβληθεί επίσης σε εξετάσεις.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ταμαντανί Ενσαλίβα έκανε θεραπεία, καθώς έχει μια διάταση στους αριστερούς προσαγωγούς. Ο Σωτήρης Κυργιάκος ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ συνέχισε θεραπεία. Ο Νίκος Γεωργέας έτρεξε μόνος του και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι Παναγιώτης Λαγός, Αντώνης Ρίκκα συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και την Τρίτη.

*Οι Νάτσο Σκόκο και Αγκουστίν Πελετιέρι θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη λόγω καρτών, όπως αναμένεται να συμβεί και με τον Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Άρη.

*Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, το πρωί της Δευτέρας. Ο νέος ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας έχει διαδοχικά συναντήσεις με όλους τους προέδρους των συλλόγων και ανταλλάσουν απόψεις για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x