Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Σενάρια για Μπογκούσκι

Για την απόκτηση των Ράφαλ Μπογκούσκι της Βίσλα Κρακοβίας και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου. Οι δύο νεαροί επιθετικοί της χώρας φέρονται να βρίσκονται στο «στόχαστρο» του «τριφυλλιού», εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι Πολωνοί αναφέρουν ότι στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Λεβαντόφσκι, τον οποίο οι «πράσινοι» σκοπεύουν να κάνουν δικό τους έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Για την απόκτηση του Ράφαλ Μπογκούσκι της Βίσλα Κρακοβίας, αλλά και του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου. Οι δύο νεαροί επιθετικοί της χώρας φέρονται να βρίσκονται στο «στόχαστρο» του «τριφυλλιού», εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι Πολωνοί αναφέρουν ότι στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Λεβαντόφσκι, τον οποίο οι «πράσινοι» σκοπεύουν να κάνουν δικό τους έναντι 5 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, υποστηρίζουν ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να διαθέσει 1 εκατ. ευρώ για τον Μπογκούσκι, αν κάτι στραβώσει στην άλλη υπόθεση.

Μάλιστα, τα πολωνικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Μπογκούσκι, παρότι είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από τον 20χρονο Λεβαντόφσκι, και κάνουν λόγο για φθηνότερη οικονομικά λύση, σε σχέση με τον νεαρότερο παίκτη. Αν η Λεχ Πόζναν δεν δεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού», θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν τον Μπογκούσκι. Ο τελευταίος έχει φέτος 21 συμμετοχές και 8 γκολ στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ποιος είναι ο Μπογκούσκι

Ημερομηνία γέννησης: 09/06/1984
Ύψος: 1.73 μ.
Βάρος: 70κ.
Θέση: Περιφερειακός επιθετικός
Εθνικότητα: Πολωνός
Συμμετοχές στην εθνική: 6

Η καριέρα του

Χρονολογία Σύλλογος

2002/03 Λόμζα
2003/04 Λόμζα
2004/05 Λόμζα
2005(β) Λόμζα
2006 (α) Βίσλα Κρακοβίας
2006/07 Βίσλα Κρακοβίας
2007/08 Μπελσάτοφ
2008/09 Βίσλα Κρακοβίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x