Επικαιρότητα

Γολγοθάς στην Έξοδο. Νεκροί στην άσφαλτο!

Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Χαμηλές ταχύτητες στην Εθνική προς Λαμία από το ύψος του Κηφισού έως την Αχαρνών. Σε ισχύ από το μεσημέρι η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στο ρεύμα της εξόδου.

Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Χαμηλές ταχύτητες στην Εθνική προς Λαμία από το ύψος του Κηφισού έως την Αχαρνών. Σε ισχύ από το μεσημέρι η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στο ρεύμα της εξόδου.

Τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μαραθώνος. ΙΧ στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα ξέφυγε απ’ την πορεία του, χτύπησε σ’ ένα δέντρο και κατέληξε σε χαντάκι. Μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή και τέσσερις ελαφρά τραυματίες.

Κι άλλο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8:00 το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των Αραχωβίτικων Αχαΐας. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τέσσερις, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αδέλφια, τραυματίστηκαν, σε πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ.

Με το ερώτημα της απόταξης ή της οριστικής παύσης παραπέμπονται στο Πειθαρχικό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας τέσσερις λιμενικοί που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών με έδρα την Πάτρα.

Απεργούν για δεύτερο εικοσιτετράωρο οι εργαζόμενοι στην Αγροτική. Λόγω της απεργίας οι δικαιούχοι που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο, δεν μπορούν να εισπράξουν το βοήθημα των πεντακοσίων ευρώ.

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κυμαίνεται φέτος το Πασχαλινό τραπέζι. Νέο κύμα αυξήσεων αναμένεται ωστόσο μετά το Πάσχα. Μέχρι τις 9 ανοικτά κι απόψε τα εμπορικά καταστήματα.

Ουρές χθες στον Τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς, για χιλιάδες Αλβανούς και Βορειοηπειρώτες που έφυγαν για τις διακοπές του Πάσχα. Αιτία της ταλαιπωρίας, η στάση εργασίας των Τελωνειακών.

Μειωμένα θα είναι από αύριο Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τρίτη του Πάσχα τα δρομολόγια σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Άγνωστοι έκλεψαν τα ξημερώματα την καμπάνα από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Καλλιθέα της Κόνιτσας. Πρόκειται για το τρίτο ανάλογο περιστατικό μέσα σ’ ένα μήνα στο Νομό Ιωαννίνων.

Συναγερμός σήμανε στο δικαστικό μέγαρο του Μπρίστολ της Αγγλίας όταν κάποιοι άγνωστοι έριξαν αμπούλες σκόρδου (!). Όλο το κτίριο εκκενώθηκε λόγω της ανυπόφορης μυρωδιάς.

ΚΑΙΡΟΣ.! Λίγες τοπικές νεφώσεις σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x