Μπάμπης Χριστόγλου

Αλίμονο αν χαθεί ο Ντουντού...

SportDay

Eίχα γράψει και πρόσφατα πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να «δέσει» τον Ντουντού. Επειδή υπάρχει πληροφόρηση ότι η ρήτρα του Ντουντού ανέβηκε, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η διοίκηση του Ολυμπιακού έπραξε πολύ ορθά κι έτσι θα έχει τον παίκτη «δεμένο» καλύτερα και από την άλλη μεριά στην περίπτωση που τον πουλήσει θα πάρει περισσότερα. Από την άλλη όμως η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται. Τελικά τι απ’ όλα ισχύει σε αυτή την περίπτωση; Αν δεν έχει κάνει αυτό το πράγμα ο Θρύλος, θα πρέπει πάντως να το πράξει επειγόντως για να μην έρθει κάποια άλλη ομάδα από τις πολλές που σίγουρα καλοβλέπουν τον Βραζιλιάνο.

Ο Ντουντού είναι κομβικός παίκτης για την ομάδα, μια και από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι. Η ρήτρα θα πρέπει να είναι υψηλή επειδή θα είναι πολύ δύσκολο με το ποσό που υπάρχει ως ρήτρα τώρα να βρει κάποιον ισάξιο αντικαταστάτη, και μάλιστα άμεσα, ο πρωταθλητής Ελλάδας. Η περίπτωσή του θέλει προσοχή διότι θα είναι πραγματικά κρίμα να χαθεί τέτοιος παίκτης, να παραχωρηθεί με τα ίδια χρήματα που είχε δώσει ο Θρύλος για να τον πάρει.

Πάντως, για την ώρα δεν βλέπω τα μεταγραφικά να προχωρoύν. Ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη του ορισμένες περιπτώσεις επιθετικών και καλά θα κάνει να έχει ώστε όταν ανανεώσει ο Βαλβέρδε να μπορεί τουλάχιστον σε ορισμένες θέσεις να κινηθεί άμεσα για να ξεμπλέξει τουλάχιστον τάχιστα με μία από τις προσθήκες που χρειάζεται να κάνει. Ομως, το φετινό καλοκαίρι προδιαγράφεται δύσκολο και ακόμα δεν έχει καν ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x