Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Αρέσει ο Κράσιτς

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μίλος Κράσιτς της ΤΣΣΚΑ. Ο διεθνής Σέρβος χαφ αρέσει στον Κώστα Αντωνίου και οι Ρώσοι κάνουν λόγο για πρόταση δέκα εκατ. ευρώ! Στη Λατινική Αμερική από σήμερα ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος θα επικεντρωθεί στους Ανχελέρι, Νιλμάρ και Μόουτσε. «Με το ένα πόδι στην Ελλάδα ο Πιζάρο», γράφει ο Τύπος του Περού, που επικαλείται δημοσίευμα της "Mirror". «Γεμίζει» και πάλι η Παιανία μετά τις γιορτές και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Αν η απόφαση για το γήπεδο ανατραπεί, θα αξιώσουμε αποζημίωση», η εταιρία του Μπάμπη Βωβού.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μίλος Κράσιτς της ΤΣΣΚΑ. Ο διεθνής Σέρβος χαφ αρέσει στον Κώστα Αντωνίου και οι Ρώσοι κάνουν λόγο για πρόταση δέκα εκατ. ευρώ! Στη Λατινική Αμερική από σήμερα ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος θα επικεντρωθεί στους Ανχελέρι, Νιλμάρ και Μόουτσε. «Με το ένα πόδι στην Ελλάδα ο Πιζάρο», γράφει ο Τύπος του Περού, που επικαλείται δημοσίευμα της "Mirror". «Γεμίζει» και πάλι η Παιανία μετά τις γιορτές και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Καλός, αλλά ακριβός…

Την περίπτωση του Μίλος Κράσιτς, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο 25χρονος Σέρβος παίζει με άνεση τόσο στον άξονα όσο και στο δεξί άκρο του κέντρου και αρέσει στον Κώστα Αντωνίου, ο οποίος τον έχει παρακολουθήσει. Βέβαια, το όνομά του ακούγεται ήδη για αρκετούς συλλόγους, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας. Χθες, ο Τύπος της Ρωσίας έκανε λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού: «Δέκα εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ για την απόκτησή του και δύο εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο από δύο έως τέσσερα χρόνια με πριμ υπογραφής τριών εκατ. ευρώ». Οι «πράσινοι» ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν το ενδιαφέρον τους.

Στη Λατινική Αμερική ο Αντωνίου

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, αναχωρεί σήμερα για τη Λατινική Αμερική, για να δει κάποιους παίκτες που αρέσουν στον Παναθηναϊκό και τους οποίους έχει παρακολουθήσει και ο Ρότσα. Ταυτόχρονα, αναμένεται να κάνει κάποιες επαφές, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Τρεις είναι οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν, ο δεξιός μπακ της Εστουντιάντες, Μάρκος Ανχελέρι, ο Βραζιλιάνος φορ της Ιντερνασιονάλ Νιλμάρ και ο 21ετών αριστεροπόδαρος χαφ της Μπόκα Τζούνιορς, Πάμπλο Μόουτσε. Για την περίπτωση του Ανχελέρι μίλησε στη «SportDay» ο ατζέντης του: «Με Λάτσιο και Ιντερ έχουν προχωρήσει αρκετά οι διαπραγματεύσεις. Ενδιαφέρονται και η Πόρτο με τη Σεβίλλη, αλλά το προβάδισμα το έχει η ισπανική ομάδα. Τον Ανχελέρι βέβαια τον ενδιαφέρει η προοπτική να παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις και θα επιλέξουμε την καλύτερη».

«Με το ένα πόδι στην Ελλάδα»

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι με τη λήξη της σεζόν θα υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του Κλαούντιο Πιζάρο, στον οποίο θα γίνει πρόταση. Άλλωστε, ο Τεν Κάτε έχει έρθει σε επαφή με τον Περουβιανό επιθετικό. Το τριήμερο που πέρασε τόσο ο Τύπος της Αγγλίας, όσο και αυτός του Περού μιλούσαν με βεβαιότητα για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα. «Ο Πιζάρο με το ένα πόδι στην Ελλάδα. Η Τσέλσι θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει δανεικό εκ νέου. Η Τσέλσι, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, επιθυμεί να πουλήσει τον Πιζάρο στον Παναθηναϊκό, μια και έχει γίνει επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση. Σύμφωνα με τη "Mirror", η ιδέα της Τσέλσι είναι να εισπράξει κάποια χρήματα από τη μεταγραφή του Πιζάρο, κυρίως διότι δεν σχεδιάζει να τον ξαναδανείσει στη Βέρντερ», έγραφε χθες η ιστοσελίδα του Περού «El Peruano».

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά από τέσσερις μέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψα σήμερα στην Παιανία, αρχίζοντας την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ουσιαστικά για τα πλέι οφ. Τόσο σήμερα όσο και αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση(πρωί-απόγευμα). Για το παιχνίδι με τους Κρητικούς δεν υπολογίζονται οι Γιόσου Σαριέγκι και Νίκο Σπυρόπουλος, που είναι τιμωρημένοι.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x