Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Νέα αναβολή στο σίριαλ Βαλβέρδε

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τελικά το πολυαναμενόμενο ραντεβού του μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για το μέλλον του Βάσκου τεχνικού. Αρνητικά είναι τα μηνύματα για τη Λίβερπουλ, όσον αφορά στην έκδοση της άδειας εργασίας στον Σεμπαστιάν Λέτο. Συνάντηση είχαν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ανήμερα του Πάσχα στη Μύκονο. .

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τελικά το πολυαναμενόμενο ραντεβού του μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο εκπρόσωπος του Βάσκου τεχνικού αναμενόταν να συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά ενημέρωσε πως έχει κάποιες άλλες υποχρεώσεις, που τον αναγκάζουν να αναβάλει τη συνάντηση για την επόμενη εβδομάδα. Συνεπώς, η ανανέωση ή όχι του συμβολαίου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένα ζήτημα που θα «κλείσει» οριστικά (;) παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Hellas On Line.

Δεν παίρνει άδεια ο Λέτο

Αρνητικά είναι τα μηνύματα για τη Λίβερπουλ, όσον αφορά την έκδοση της άδειας εργασίας στον Σεμπαστιάν Λέτο. Οι «κόκκινοι» ενημερώθηκαν από τον νομικό τους εκπρόσωπο πως η προσπάθειά τους είναι πολύ πιθανό να πέσει σε κενό και επίσημη απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στο τέλος του μήνα.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες των Άγγλων, η διοίκηση και ο Ράφα Μπενίτεθ πρέπει να αποφασίσουν αν θα πουλήσουν ή θα παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Αργεντινό. Σε αυτή την περίπτωση, προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι «ερυθρόλευκοι», αφού ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, αν δεν μπορέσει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ.

Πρόθεση του Ισπανού τεχνικού, όπως δήλωσε ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα, είναι να δώσει τον Λέτο σε κάποια ομάδα της πατρίδας του, απ' όπου υπάρχει ενδιαφέρον (από δύο συλλόγους), αλλά για αγορά και όχι δανεισμό. Ο 49χρονος προπονητής φαίνεται πως εξετάζει όλα τα δεδομένα, όπως την κόντρα του ποδοσφαιριστή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, θα ρωτήσει τον 23χρονο άσο πού θέλει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες τον Ολυμπιακού αισιοδοξούν ότι το αίτημα της Λίβερπουλ θα απορριφθεί και όπως αναφέρει η «SportDay», θα κινηθούν άμεσα για τον δανεισμό του Λέτο για ακόμη ένα χρόνο. Όπως έγινε γνωστό, ο Βαλβέρδε προτιμούσε έναν άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και δεν εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο θέμα θα αποτελέσει σημείο τριβής στις συζητήσεις της διοίκησης με τον Ισπανό για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τα είπαν Κόκκαλης-Σεϊταρίδης

Συνάντηση είχαν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ανήμερα του Πάσχα στη Μύκονο. Οι δύο άνδρες εκτός από ευχές αντάλλαξαν και απόψεις. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσά τους και τα σενάρια για τον δεξιό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης «φούντωσαν» ξανά. Ο 28χρονος διεθνής άσος φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο αν ο Βασίλης Τοροσίδης παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Ο Σεϊταρίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και παραχωρείται έναντι 1,5 – 2 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του, ο παίκτης, αν τελικά επιλέξει να επαναπατριστεί, αξιώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Μέο: «Ήταν στη Φλωρεντία, αλλά...»

Τα ιταλικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φερνάντο Μπελούτσι να έχει μεταβεί στη Φλωρεντία επιβεβαίωσε ο Αλμπέρτο Μέο, μιλώντας στη «SportDay». Ο μάνατζερ του Αργεντινού διέψευσε, όμως, ότι το ταξίδι του πελάτη του είχε σχέση με πιθανή μετακίνησή του στη Φιορεντίνα. «Ο Μπελούτσι ήταν για τέσσερις ημέρες στη Φλωρεντία για διακοπές. Νομίζω ότι επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος διότι από εκεί κατάγεται οι παππούς του. Υποθέτω ότι τα σενάρια προήλθαν από αυτό το ταξίδι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με μεταγραφή. Ο πρώτος που θα το ήξερε αν γινόταν κάτι θα ήμουν εγώ. Ο Φερνάντο είναι μια χαρά στον Ολυμπιακό και δεν θέλει να φύγει τώρα. Στις συζητήσεις που κάναμε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό, ήταν ξεκάθαρο ότι και η πρόθεση του συλλόγου και του παίκτη είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους», τόνισε ο Μέο.

Κρουζ: «Έχει κοιτάζει ο Ολυμπιακός τον Ρουίς»

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Χάιμε Ρουίς. Πρόκειται για τον Κολομβιανό επιθετικό της Βέστερλο, που είναι δεύτερος σκόρερ στο βελγικό πρωτάθλημα. Ο Κάρλος Κρουζ (σ.σ.: είναι κάτι σαν εκπρόσωπός του) επιβεβαίωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον 25χρονο άσο. «Δεν έχουμε καμία προσφορά τη δεδομένη στιγμή για τον Χάιμε. Γνωρίζουμε πως τον έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς αρκετοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, ωστόσο πέραν τούτου δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Κατά τη γνώμη μου, ο Χάιμε θα έπρεπε να μείνει ακόμα μια σεζόν στη Βέστερλο. Παρ' ότι δεν φαίνεται ότι η ομάδα θα συμμετάσχει στις διεθνείς διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, εντούτοις ίσως κάτι τέτοιο να είναι καλύτερο για την εξέλιξή του», είπε ο Κρουζ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x