Επικαιρότητα

Πρωτοφανές!

Το «Ελ. Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ επέστρεψε στο λιμάνι της Σούδας είκοσι λεπτά μετά την αναχώρησή του προς Αθήνα, για να παραλάβει δύο ξεχασμένους επιβάτες!

Το «Ελ. Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ επέστρεψε στο λιμάνι της Σούδας είκοσι λεπτά μετά την αναχώρησή του προς Αθήνα, για να παραλάβει δύο ξεχασμένους επιβάτες!

Η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών είναι γεγονός μάλλον συνηθισμένο στις διακοπές των εορτών.
Όμως, το να επιστρέφει ένα πλοίο στο λιμάνι από το οποίο ξεκίνησε, μισή ώρα μετά την αναχώρησή του, για να παραλάβει ξεχασμένους επιβάτες, ακούγεται μάλλον περίεργο.

Ετσι συνέβη στο βραδινό δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς και με το επιβατηγό «Ελευθέριος Βενιζέλος» το οποίο ξεκίνησε καθυστερημένα το ταξίδι του, περίπου στις 9:25 μ.μ.
Είκοσι λεπτά αργότερα, το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι της Σούδας και στα μεγάφωνά του ακούστηκε η ανακοίνωση ότι έπρεπε να παραλάβει επιβάτες που δεν είχαν προλάβει να επιβιβαστούν.

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος που είχε γεμίσει ασφυκτικά το πλοίο ανησύχησε για το τι συνέβαινε πραγματικά και τα σενάρια περί βλάβης έδιναν και έπαιρναν.
Ορισμένοι δε, έξαλλοι με το όλο θέμα, πίστευαν ότι θα δουν κάποιον διακεκριμένο επιβάτη (πολιτικό) να ευθύνεται για την καθυστέρηση.
Μάλιστα, εκατοντάδες από τους επιβάτες κατέκλυσαν τον χώρο της reception για να μάθουν, από πρώτο χέρι, τι συμβαίνει.

Αξιωματούχοι του πληρώματος ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους ότι επρόκειτο για δύο επιβάτες με ειδικές ανάγκες που δεν πρόλαβαν να επιβιβαστούν και ότι δόθηκε εντολή από το Λιμεναρχείο της Σούδας για την επιστροφή του «Ελ.Βενιζέλος».

Πράγματι, λίγα λεπτά αργότερα, το πλοίο ξεκίνησε και πάλι το ταξίδι του χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις, φτάνοντας μάλιστα στην ώρα του (06:00) στον Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x