Παράξενα

Κάρφωμα για το ...Γκίνες!

Ντομινίκ Γουίλκινς, Μάικλ Τζόρνταν, Λε Μπρον Τζέιμς και άλλοι πολλοί είχαν και έχουν προσφέρει ουκ ολίγες φορές πλούσιο θέαμα με καρφώματά τους στα παρκέ. Ένας 13χρονος, όμως, φαίνεται πως θέλησε να κλέψει λίγο απ τη δόξα τους. Τόλμησε και τα κατάφερε: Έσπασε το ρεκόρ του ...μακρύτερου καρφώματος.

Ντομινίκ Γουίλκινς, Μάικλ Τζόρνταν, Λε Μπρον Τζέιμς και άλλοι πολλοί είχαν και έχουν προσφέρει ουκ ολίγες φορές πλούσιο θέαμα με καρφώματά τους στα παρκέ.
Ένας 13χρονος, όμως, φαίνεται πως θέλησε να κλέψει λίγο απ τη δόξα τους. Τόλμησε και τα κατάφερε: Έσπασε το ρεκόρ του ...μακρύτερου καρφώματος.

Ο λόγος για τον 13χρονο, Jordan Ramos, ο οποίος μένει στο Σέφιλντ της Αγγλίας. Ο Ramos χρησιμοποίησε ένα τραμπολίνο, ...πέταξε για επτά μέτρα και κάρφωσε σε μία μπασκέτα η οποία είχε τοποθετηθεί σε ύψος ανάλογο με αυτό των αγώνων μπάσκετ.

Έτσι, ο Jordan Ramos έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι χθες και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες. Το παλιότερο ρεκόρ του ...μακρύτερου καρφώματος το κατείχε ένας Ιάπωνας με τα διπλάσια χρόνια του Ramos ο οποίος είχε ...πετάξει για 6.30 μέτρα.

Ο Ramos ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική από πολύ μικρός, έχει συμμετάσχει αρκετές φορές σε αγώνες εκπροσωπώντας την Μεγάλη Βρετανία. Εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα απ τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα στο τραμπολίνο. Δεν είναι ο μόνος απ την οικογένειά του που ασχολείται με τη γυμναστική. Ο πατέρας του είναι κασκαντέρ, η μητέρα του ακροβάτης και η μικρή του αδελφή έχει αρχίσει να προετοιμάζεται από τώρα για να συμμετάσχει στο μέλλον σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε το παλιότερο ρεκόρ απ τον Ιάπωνα...



Δείτε τον Ramos σε αγώνες...



Δείτε την οικογένειά του στο "Μεγάλη Βρετανία έχεις ταλέντο"...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x