Την περίπτωση του Άρι Χάαν εξετάζουν οι διοικούντες τον Πανθρακικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, στη θέση του Εμίλιο Φερέρα. Ο 61χρονος τεχνικός, που εργάστηκε στον ΠΑΟΚ την περασμένη δεκαετία, είναι εδώ και λίγες ημέρες ελεύθερος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την εθνική Αλβανίας. Ο Ολλανδός σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος, μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί σε Αντβέρπ, Άντερλεχτ, Στουτγκάρδη, Νυρεμβέργη, Σταντάρ Λιέγης, Φέγενορντ, Ομόνοια και Αούστρια Βιέννης.
Στα υπόψη παραμένει πάντα ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ενώ κάποιες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Γκέρνοτ Ρορ. Ο Γαλλογερμανός προπονητής, που έχει δουλέψει σε Μπορντό, Κρετέιγ, Νις και Γιουνγκ Μπόις, δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή σε κάποιο σύλλογο, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Τυνησία.
Το θέμα προπονητή αναμένεται να κλείσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα. Η διοίκηση δεν επιθυμεί να χαθεί πολύς χρόνος, αφού θα πρέπει να αρχίσει το συντομότερο δυνατό ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






