Επικαιρότητα

Η Θέμις έχει κέφια!

Χάπι – εντ στην αγωνία χιλιάδων συμβασιούχων. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη, ανοίγοντας το δρόμο για τη μονιμοποίησή τους.

Χάπι – εντ στην αγωνία χιλιάδων συμβασιούχων. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη, ανοίγοντας το δρόμο για τη μονιμοποίησή τους.

Ξεκινά από σήμερα η καταβολή της πρώτης και δεύτερης δόσης του Επιδόματος Θέσης σε 24.000 συνταξιούχους του Δημοσίου. Η καταβολή θα γίνεται μαζί με την σύνταξη του Μαΐου.

Σοβαρές υλικές ζημιές τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κατάστημα με είδη δώρων στην Ιπποκράτους από πυρκαγιά. Εμπρησμός ΙΧ τη νύχτα επί της Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά. Μια ηλικιωμένη τραυματίστηκε στην Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια πυρκαγιάς σε πολυκατοικία.

Ταμειακές μηχανές θα πρέπει να διαθέτουν όλα τα πρατήρια καυσίμων από την 1η Ιανουαρίου του 2010. Σε λειτουργία και αυτόματοι πωλητές βενζίνης όλο το 24ωρο.

Στη Σόφια μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, για να μετάσχει στη Σύνοδο Ενέργειας των χωρών της Μαύρης Θάλασσας και των Βαλκανίων.

Κλειστό θα είναι το τμήμα του Ηλεκτρικού από το Ηράκλειο-έως την Ειρήνη το Σάββατο και την Κυριακή, λόγω των έργων στην γραμμή του ΗΣΑΠ. Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με λεωφορεία.

Υπάλληλοι εργοστασίου χημικών στο Βέλγιο, κατέλαβαν το κτίριο και κρατούν ομήρους τους διευθυντές τους, αντιδρώντας στο σχέδιο κατάργησης 165 θέσεων εργασίας.

Εκδηλώσεις για την 94η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας προς την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

13ο Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την Παγκόσμια Οικονομική κρίση. Θα μιλήσει ο Ομότιμος Καθηγητής του ΜΙΤ , Ρόμπερτ Σόλοου -κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Οικονομίας το 1987.

Στο δρόμο που χάραξε ο Σβαρτσενέγκερ! Ο έτερος σκληρός του Χόλιγουντ, Τσακ Νόρις, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το αξίωμα του Κυβερνήτη στην Πολιτεία του Τέξας.

ΚΑΙΡΟΣ.! Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, σήμερα Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x