Μπάμπης Χριστόγλου

Ποιο Κύπελλο τώρα...

SportDay

Το δούλεμα συνεχίζεται ψιλό γαζί από κάθε άποψη και από την πλευρά του Ισπανού, μια και ξέρει πως έχει περιθώρια να το κάνει. «Τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός» είναι μια έκφραση για κάποιον προπονητή που διεκδικείται και όχι για κάποιον που ανήκει σε μια ομάδα και βρίσκεται σε προχωρημένες (θεωρητικά) διαπραγματεύσεις. Αυτά είπε ο εκπρόσωπός του στο ΜΕGA, ο οποίος βέβαια είπε και για τις σκέψεις του Βαλβέρδε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάντως, με όλο αυτό το κλίμα και την αβεβαιότητα δεν μπορεί κανείς να είναι συγκεντρωμένος στον τελικό.

Ο Βαλβέρδε ορθά επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του όσα τόνισε στην προχθεσινή προπόνηση, αλλά το θέμα είναι ότι και ο ίδιος έχει βάλει το χέρι του για να υπάρχει αυτή η κατάσταση. Στον Θρύλο άπαντες ασχολούνται με το αν θα μείνει ή όχι ο προπονητής, αλλά κανείς με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οταν πρώτος ο «καπετάνιος» δεν έχει το μυαλό του εκεί που πρέπει, δεν μπορεί να ζητεί το ίδιο από τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται τούτη τη στιγμή για διάφορους λόγους στο ίδιο σημείο με τον προπονητή. Ολα αυτά τα επισημαίνω γιατί έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και επειδή όλοι θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό να κατακτά το νταμπλ και να κλείνει αυτή τη χρονιά όπως του αρμόζει, πρέπει να συγκεντρωθεί στους στόχους του και μετά τον τελικό θα μάθουμε τι θα γίνει με τον προπονητή.

Εδώ που έφτασε το πράγμα δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και να συγκεντρωθούν στον στόχο που απέμεινε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x