Μπάμπης Χριστόγλου

Ανέτοιμος για τον τελικό

SportDay

Δεν πρόκειται να σταθώ στη νίκη επί του Θρασύβουλου. Ουδείς ασχολείται με το αν και πόσο κέρδισε ο Ολυμπιακός στη Φυλή. Εκείνο που ενόχλησε ήταν και πάλι η αρνητική εμφάνιση. Χαλάρωση, αδιαφορία και καμία διάθεση για μπάλα. Ελεγαν ότι ήταν πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Βαλβέρδε τους έβαλε όλους μέσα για να τους τσεκάρει και να τους έχει έτοιμους για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Θα πουν ότι κράτησαν δυνάμεις. Αυτά τα ακούω βερεσέ. Η ομάδα φαίνεται εδώ και καιρό ότι έχει φύγει για διακοπές. Δεν ξέρω τι προλαβαίνουν να κάνουν τώρα ο Ισπανός και οι παίκτες του. Δική τους δουλειά, όμως, είναι να κατέβουν και να πάρουν το Κύπελλο.

Με τα όσα δείχνουν τις τελευταίες εβδομάδες δεν πείθουν ότι θα τα καταφέρουν. Ασχολούνται όλοι με άλλα πράγματα κι έχουν υποβαθμίσει την αξία του τελικού. Τρόπαιο κρίνεται και δεν ασχολείται άνθρωπος. Ο κόσμος δεν θα ανεχθεί την απώλεια του Κυπέλλου.

Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε, μπράβο σε όλους, αλλά και το Κύπελλο είναι τίτλος και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό πρέπει να το πάρει. Το αν θα μείνει ή όχι ο Βαλβέρδε είναι μια ιστορία που έχει κουράσει και μάλιστα πολύ. Για την ώρα δεν με ενδιαφέρει. Θα είναι μεγάλο λάθος να ασχολούνται όλοι με αυτό το θέμα. Προέχει η κατάκτηση του Κυπέλλου. Τις μεταγραφές και το ζήτημα Βαλβέρδε καλύτερα να τα ξαναθυμηθούν στον Πειραιά από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x