Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανακοίνωσε Δώνη

Με τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας θα πορευθεί ο Ατρόμητος στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν. Ο πρώην τεχνικός της Λάρισας και της ΑΕΚ ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου και η συνεργασία τους θα έχει διάρκεια ενός έτους με οψιόν ανανέωσης. Η παρουσίαση του Γιώργου Δώνη θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΠΑΕ.

Με τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας θα πορευθεί ο Ατρόμητος στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν. Ο πρώην τεχνικός της Λάρισας και της ΑΕΚ ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου και η συνεργασία τους θα έχει διάρκεια ενός έτους με οψιόν ανανέωσης. Η παρουσίαση του Γιώργου Δώνη θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΠΑΕ. Ο Έλληνας προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία του με τους «κυανόλευκους» τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του αφού επισήμανε ότι στον Ατρόμητο υπάρχουν καταπληκτικές συνθήκες εργασίας για να δουλέψουν όλοι στην ομάδα για να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος και οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης. Η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ».

«Μετά από το διαζύγιό μου με την ΑΕΚ ήθελα πρώτα να ηρεμήσω και στη συνέχεια να επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Στο μυαλό μου μία από τις πρώτες επιλογές μου ήταν ο Ατρόμητος και από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον, οι άνθρωποί του μού έδειξαν ότι είμαι η βασική τους επιλογή και πόσο με θέλουν στην ομάδα.
Στον Ατρόμητο υπάρχουν καταπληκτικές συνθήκες εργασίας ώστε να δουλέψουμε ήρεμα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αυτό που έχω καταλάβει και θεωρώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι στον Ατρόμητο υπάρχουν οι άνθρωποι με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε και να δουλέψουμε σωστά, με προγραμματισμό και κατεύθυνση».


Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x