Stoiximan Super League

Πατέρας: «Δεν θα τελέσω υπό κηδεμονία»

Προσπάθεια για να ρίξει τους τόνους στον Παναθηναϊκό κάνει ο Νίκος Πατέρας με γραπτή δήλωσή του. «Αυτό που ο Τύπος σήμερα περιγράφει ως σύγκρουση ή διαφωνία δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού», αναφέρει, αλλά αφήνει και αιχμές τονίζοντας: «Όσο είμαι εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία».

Προσπάθεια για να ρίξει τους τόνους στον Παναθηναϊκό κάνει ο Νίκος Πατέρας με γραπτή δήλωσή του. «Αυτό που ο Τύπος σήμερα περιγράφει ως σύγκρουση ή διαφωνία δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού», αναφέρει, αλλά αφήνει και αιχμές τονίζοντας: «Όσο είμαι εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία»

Η δήλωση του κ. Πατέρα

"Σ' ένα πολυμετοχικό σχήμα είναι επιβεβλημένο να βρισκόμαστε και να συζητάμε από κοινού τα θέματα της ομάδας.

Αυτό που ο Τύπος σήμερα περιγράφει ως σύγκρουση ή διαφωνία δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού. Γι' αυτό βρισκόμαστε από κοντά, για να συγκεράσουμε αυτές τις απόψεις.

Εν πάση περιπτώσει όσο είμαι εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία. Θα διασφαλίσω με κάθε τρόπο τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να σχεδιαστεί και να ενισχυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Τώρα προέχουν οι κρίσιμοι αγώνες που έχει μπροστά της η ομάδα για να διεκδικήσει και να κερδίσει τη συμμετοχή της στους προκριματικούς του Champions League.

Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των ποδοσφαιριστών μας, τους στηρίζω απόλυτα και θεωρώ ότι με την απαραίτητη διοικητική υποστήριξη θα πετύχουν τους στόχους μας.

Με την ευκαιρία θα ήθελα και δημόσια να ευχηθώ στην ομάδα μπάσκετ κάθε επιτυχία στο Final Four της Ευρωλίγκας. Εύχομαι, την Παρασκευή να πανηγυρίσουμε όλοι οι Παναθηναϊκοί και την Κυριακή όλοι οι Έλληνες"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x