Βερολίνο live

Μαύρο το σήμα του Ολυμπιακού!

Μια δυσάρεστη έκπληξη αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι και οι εκπρόσωποι του Τύπου που επισκεφτήκαμε τα επίσημα καταστήματα της Ευρωλίγκας για να προμηθευτούμε τα προϊόντα του Final Four. Εντός του γηπέδου, υπάρχει πολυκατάστημα που μπορεί κανείς να βρει μπλούζες, καπέλα, μπρελόκ, κασκόλ και σουβενίρ με το σήμα της Ευρωλίγκας και των ομάδων που προκρίθηκαν στην τετράδα. Εκτός από τις... τσουχτερές τιμές τους, υπήρξε και ένα γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. Στο μπλουζάκι της διοργάνωσης, το σήμα του Ολυμπιακού, είναι τυπωμένο σε μαύρο χρώμα!

Γράφει από το Βερολίνο ο Νίκος Ζέρβας

Μια δυσάρεστη έκπληξη αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι και οι εκπρόσωποι του Τύπου που επισκεφτήκαμε τα επίσημα καταστήματα της Ευρωλίγκας για να προμηθευτούμε τα προϊόντα του Final Four. Εντός του γηπέδου, υπάρχει πολυκατάστημα που μπορεί κανείς να βρει μπλούζες, καπέλα, μπρελόκ, κασκόλ και σουβενίρ με το σήμα της Ευρωλίγκας και των ομάδων που προκρίθηκαν στην τετράδα. Εκτός από τις... τσουχτερές τιμές τους, υπήρξε και ένα γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. Στο μπλουζάκι της διοργάνωσης, το σήμα του Ολυμπιακού, είναι τυπωμένο σε μαύρο χρώμα! Ναι καλά διαβάσατε, προφανώς από λάθος της εταιρείας που ανέλαβε να τα τυπώσει, αντί για το κλασσικό κόκκινο, ο δαφνοστεφανομένος έφηβος είναι μαύρος

Κάποιοι... τυχεροί, πρόλαβαν και το αγόρασαν (μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία το πρόβλημα), αφού το συγκεκριμένο είδος αποσύρθηκε από τις μπουτίκ, κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Πάντως, οι πρώτες πλάκες έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στους Έλληνες, αφού κάποιοι παρομοίαζαν το σήμα με αυτό του ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι άλλοι, παναθηναϊκών φρονημάτων, έδιναν συγχαρητήρια στην εταιρεία, αφού όπως υποστήριζαν, έτσι και αλλιώς, μετά την ήττα από την ομάδα τους στον αυριανό ημιτελικό, η ζωή των Ολυμπιακών θα είναι «μαύρη». Καλό θα ήταν πάντως στην διοργανώτρια αρχή που κατά τα άλλα δείχνει απόλυτα έτοιμη να χειριστεί σωστά τη διοργάνωση, να ήταν πιο προσεκτικοί, διότι εκτός των άλλων, η απόσυρση της συγκεκριμένης μπλούζας θα της κοστίσει κάποια εκατομμύρια ευρώ που θα έμπαιναν στα ταμεία της, αν το χρώμα ήταν σωστό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x