Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Διάστρεμμα ο Γκάμπριελ

Η ατυχία "χτύπησε την πόρτα" του Γκάμπριελ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η ατυχία "χτύπησε την πόρτα" του Γκάμπριελ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 27χρονος άσος του «τριφυλλιού» θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και η χρονική περίοδος, στην οποία θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους. Όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Τούμπας την ερχόμενη Κυριακή (10/5).

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μελίσσης και Νίλσον, ενώ δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα ο Νίνης, λόγω ίωσης. Την Κυριακή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα απολαύσουν το ρεπό τους.

Μπάλσας: «Συναντήθηκα με τον Αντωνίου»

Το ρεπορτάζ περασμένου Σαββάτου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη «SportDay» ο Σεμπαστιαν Μπάλσας. Ο 23χρονος επιθετικός της Ρασίνγκ του Μοντεβιδέο είπε πως συναντήθηκε με τον Αντωνίου και πως ανυπομονεί να έρθει στον Παναθηναϊκό.

«Είναι αλήθεια ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες ταξίδεψα στην Αργεντινή για να συναντήσω τον τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού. Μου τηλεφώνησε και ζήτησε να με δει και έτσι πήγα να τον συναντήσω. Μου είπε ότι του αρέσω πάρα πολύ και θα ήθελε να με πάρει στην ομάδα του. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ, αφού όνειρο κάθε παίκτη είναι να πάει στην Ευρώπη. Δεν γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ανυπομονώ να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να έρθω στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάλσας.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει κάνει πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Ανχελέρι…

Η μεταγραφή του Ανχελέρι στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Ο Κώστας Αντωνίου μίλησε με τους ανθρώπους της Εστουδιάντες, αλλά αυτό που απομένει για να κλείσει ο παίκτης, είναι να ανάψει το «πράσινο φως» από τη διοίκηση, δηλαδή να καθοριστεί το μπάτζετ, κάτι που δεν συνέβη τελικά στη πρόσφατη συνάντηση των μετόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» έχει προγραμματιστεί ραντεβού του προέδρου της Εστουνδιάντες, Ρούμπεν Φιλίπας με τον Μιγκέλ Πιρέζ που είναι ένας εκ των μάνατζερ του παίκτη για να τα βρουν οι δύο πλευρές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι επίσημες προτάσεις της Ουντινέζε και της Λάτσιο, ενώ σύντομα θα γίνει και του «τριφυλλιού». Το αν θα υπάρχει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό θα το γνωρίζουμε την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Ο έτερος μάνατζερ του Ανχελέρι, Φερνάντο Ιντάλγκο αναφερόμενος σε αυτό το θέμα έκανε τις εξής δηλώσεις: «Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε να μας κάνει την επίσημη πρόταση του. Οι επαφές μας είναι σε προχωρημένο επίπεδο και απλώς περιμένω. Όταν λάβω την πρόταση, θα την πω στον πρόεδρο της Λάτσιο, μια και βρίσκεται πολύ καιρό σε επαφή με την Εστουνδιάντες για τον Ανχελέρι και πρέπει να είναι ενήμερος. ‘Έχουν τεθεί επί τάπητος πολλές προσφορές, από Ουντινέζε και Πόρτο και άλλες ομάδες».

…και οι υπόλοιποι

Ο Κώστας Αντωνίου ήθελε να γνωρίζει ήδη το μεταγραφικό μπάτζετ, ώστε να γίνει ευκολότερο το έργο του. Κάτι τέτοιο δεν γνωστοποιήθηκε στη συνάντηση των μετόχων και τεχνικός διευθυντής της ομάδας βρίσκεται στην αναμονή.
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μίλησε με τον Νίκο Πατέρα, του διαμηνύθηκε από τον πρόεδρο πως πρέπει να περιμένει για τις περισσότερες μεταγραφές μέχρι να ολοκληρωθεί το μπάτζετ, αλλά μπορεί να γίνει μια μεταγραφική πριν το τέλος των πλέι οφ. Ο Αντωνίου ενημέρωσε πως έχει τρεις λύσεις για κάθε θέση και ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει τις μεταγραφές. Επιπλέον, αποκάλυψε και τα ονόματα που έχει στη λίστα.

Για τη θέση του δεξιού μπακ γίνεται προσπάθεια για τον Ανχελέρι, ενώ όσον αφορά τον αριστεροπόδαρο μέσο υπάρχει ενδιαφέρον για τους Γιοβάνοβιτς(Σταντάρ Λιέγης), Μόουτσε(Μπόκα Τζούνιορς). Οι Πουγκρενιέ(ανήκει στη Ζενίτ, αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπόλτον), Κριμπάρι(Λάτσιο) είναι τα δύο ονόματα που έχουν βγει μπρος τα έξω για τη θέση του στόπερ.
Τέλος, για την επίθεση ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Κλαούντιο Πιζάρο είναι διακαής πόθος ως γνωστόν. Αμυντικό χαφ θα αποκτηθεί και θα είναι από το εξωτερικό, αλλά μόνο σε περίπτωση που φύγει ένας εκ των Σιμάο, Μάτος.

* Ρεπό επιβράβευσης για την προσπάθεια τους τις τελευταίες ημέρες ήταν αυτό που δόθηκε στους Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαριέγκι, Σαλπιγγίδη, Γκαλίνοβιτς, Βαβζίνιακ, Ίβανσιτς και Μάτος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος, Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x