Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Σίριαλ δίχως τέλος...

Τελικά, ούτε σήμερα τελείωσε το «σίριαλ» της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, την Παρασκευή οι Πειραιώτες θα έχουν Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα του Ισπανού. «Υπάρχουν κάποιες διαφορές. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα», είπε ο μάνατζερ του προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Την ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Τελικά, ούτε σήμερα τελείωσε το «σίριαλ» της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, την Παρασκευή οι Πειραιώτες θα έχουν Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα του Ισπανού. Μετά το πέρας της συνάντησης με τους διοικούντες τον σύλλογο, ο εκπρόσωπος του προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μίλησε για διαφορές...

«Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει συμφωνία. Υπάρχουν κάποιες διαφορές. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά ή μακριά. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες. Μόνο όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση που δεν υπάρχει συμφωνία θα μιλήσουμε με άλλες ομάδες για το μέλλον του. Προσπαθούμε από την πλευρά μας να διασφαλίσουμε ορισμένα πράγματα. Εγώ θα φύγω από την Ελλάδα και θα επιστρέψω αργότερα για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις», δήλωσε ο κ.Ιμπάνιεθ αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την Παρασκευή 8/5/2009 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή της ομάδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Επιθετικός και αμυντικός»

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών συζήτησε με τους στενούς του συνεργάτες όλα τα φλέγοντα θέματα. Παρότι υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα με τον προπονητή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού. Όπως έγινε γνωστό χθες, στους νταμπλούχους Ελλάδας προτάθηκε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ωστόσο, λέγεται ότι θέλει τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ ετησίως και η περίπτωσή του δυσκολεύει αρκετά. Σε ό,τι αφορά τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, αν η Μπλάκμπερν ζητήσει 3-4 εκατ. ευρώ, δύσκολα οι νταμπλούχοι θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού οι διοικούντες έλεγαν και χθες ότι δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, αφού ο Σέρβος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, η διοίκηση διέψευσε ότι ασχολείται για τον Εντμίλσον, τον πρώην αμυντικό της Λιόν και της Μπαρτσελόνα, που παίζει τώρα στην Παλμέιρας.

Την πρόθεση να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού έχει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός φαίνεται πως έχει δεχθεί καλή από οικονομικής άποψης πρόταση από την Τραμπζονσπόρ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα συμφωνήσει να παραμείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Λεντέσμα πιστεύει ότι η διοίκηση της Σαν Λορέντσο θα τον αφήσει να φύγει προτού λήξει το πρωτάθλημα της Αργεντινής (στις 30 Ιουνίου). Όπως έγινε γνωστό, θα τον αφήσουν το νωρίτερο στις 10 Ιουνίου, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Την απόφαση να αντιμετωπίσει με συντηρητική αγωγή και όχι χειρουργικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς πήρε ο Φερνάντο Μπελούτσι, έπειτα από τη σύσκεψη που έγινε χθες με τους Λάκη Νικολάου και Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτιμά ότι οι συχνές ενοχλήσεις που νιώθει ο Αργεντινός θα ξεπεραστούν και θα είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Την αισιοδοξία ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας εκφράζουν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες περιμένουν την απόφαση της Λίβερπουλ για να δουν πώς θα πράξουν στην περίπτωση του Αργεντινού. Οι Άγγλοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για το αν θα εκδοθεί άδεια εργασίας στον 23χρονο άσο, ώστε να αποφασίσουν αν θα τον πουλήσουν ή θα τον δώσουν πάλι δανεικό σε κάποια ομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x