Ελλάδα

Απίστευτη περιπέτεια Μπουρούση στο facebook!

Απίστευτο κι όμως αληθινή η… νέα περιπέτεια του Γιάννη Μπουρούση! Μετά το συμβάν με τον οπαδό του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ του Βερολίνου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο άσος του Ολυμπιακού είχε και νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά μέσω facebook.

Απίστευτη κι όμως αληθινή η… νέα περιπέτεια του Γιάννη Μπουρούση! Μετά το συμβάν με τον οπαδό του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ του Βερολίνου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο άσος του Ολυμπιακού είχε και νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά μέσω facebook.

Συγκεκριμένα, χάκερ κατάφερε να σπάσει τον κωδικό, να μπει στο προφίλ του και να γράψει το εξής μήνυμα: «Ζητάω συγνώμη από τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς, είναι καλύτερη ομάδα και πιθανόν θα πάρουν και το πρωτάθλημα... Συγχαρητήρια και για το πέμπτο ευρωπαϊκό»! Όπως γίνεται αντιληπτό, τη συγκεκριμένη φράση φερόταν να την έχει γράψει ο ίδιος ο Γιάννης Μπουρούσης, προκαλώντας «σοκ» στους διαδικτυακούς φίλους του. Επιπροσθέτως, ο άγνωστος άλλαξε και την προσωπική φωτογραφία του καλαθοσφαιριστή, βάζοντας στη θέση της μια πανηγυρική των παικτών του Παναθηναϊκού με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Όταν όμως ο διεθνής σέντερ αντιλήφθηκε αυτό που είχε συμβεί έσπευσε αμέσως, όχι μόνο να αφαιρέσει το μήνυμα, αλλά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γράφοντας το εξής: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού... μου έσπασαν τον κωδικό και μπήκαν στο προφίλ μου!». Αυτό όμως δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο του μικρού… σίριαλ όπως εξελίχθηκε. Ο χάκερ κατάφερε προφανώς να ξανασπάσει τον κωδικό του Μπουρούση και έγραψε το προφίλ του: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά... we' re back!!! Αυτά έχει η ζωή φίλε Γιάννη... δράση αντίδραση... g13». Όπως και να'χει πάντως, το πιθανότερο είναι ότι σε λίγο καιρό οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν...

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x