Κώστας Νικολακόπουλος

Του αρέσει να παίρνει από την ΑΕΚ!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι του Κόκκαλη του αρέσει να παίρνει προπονητές και παίκτες από την…ΑΕΚ!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι του Κόκκαλη του αρέσει να παίρνει προπονητές και παίκτες από την…ΑΕΚ!

Με αφορμή την σαφή προτίμηση που έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει τον Κετσπάγια στη θέση του Βαλβέρδε, μου ήρθε αυτή η σκέψη.

Και του βγαίνουν κιόλας του Κόκκαλη τέτοιου είδους μετακινήσεις!

Πήρε τον Μπάγεβιτς και με αυτόν ο Ολυμπιακός μέσα σε τέσσερα χρόνια πήρε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο νταμπλ, έφτασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι άλλη μία φορά έφτασε δέκα πόντους σε όμιλο της διοργάνωσης.

Πήρε τον Αλεξανδρή κι ο Αλέκος του βγήκε λίρα εκατό, βάζοντας του κόσμου τα γκολάκια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ακόμη κι ο Μπατίστα, όσο έμεινε στον Ολυμπιακό, καλά τα πήγε, ειδικά στα ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και…ΑΕΚ.

Μόνο ο Σαμπανάτζοβιτς του ξέφυγε, αλλά αυτός πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Πειραιά.

Βέβαια, ο Κετσπάγια αν έρθει, θα έρθει μέσω…Κύπρου, αλλά κακά τα ψέματα το όνομά του την ΑΕΚ φέρνει στο μυαλό, αφού έπαιξε χρόνια στην «Ένωση».

Τέλος πάντων, αυτά είναι δικές μου θεωρίες. Το πρόβλημα της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι πως θα μπορέσει να «περάσει» όσο το δυνατό πιο ανώδυνα στον κόσμο της ομάδας τυχόν πρόσληψη του Γεωργιανού.

Γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αντιδράσεις, ειδικά από το χώρο των οργανωμένων. Αλλά κι όχι μόνο.

Πάντοτε είναι δύσκολη επικοινωνιακά η τέτοιου είδους μετάβαση. Δηλαδή, από ένα προπονητή που είχες φέρει από το ισπανικό πρωτάθλημα, σε ένα προπονητή που φέρνεις από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x