Μπάμπης Χριστόγλου

Στο τέλος θα χάσουν κι αυτούς που έχουν

SportDay

Με αυτά και με αυτά, και από τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με τον προπονητή, δεν αποκλείω όχι μόνο να μην αποκτήσει εγκαίρως ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός, αλλά πριν καλά καλά το καταλάβει να χάσει και ορισμένους απ' αυτούς που έχει έστω και δανεικούς. Στην Αγγλία έγινε θόρυβος για την εμφάνιση του Νταρμπισάιρ στον τελικό του Κυπέλλου και ασφαλώς οι σύλλογοι που τον ξέρουν καλά δεν θα διστάσουν να δώσουν όσα ζητήσουν τα «ρόδα» για να τον κάνουν δικό τους. Ηδη η Μπέρμιγχαμ, όπως γραφόταν χθες, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον νεαρό επιθετικό.

Φυσικά στους «ερυθρόλευκους» ακόμα κινούνται σε ρυθμό προπονητή και δεν έχουν χρόνο να κινηθούν για σοβαρές υποθέσεις. Δεν βλέπω πολύ μακρινό το σενάριο να φύγει ο Αγγλος στράικερ και του χρόνου να τον νοσταλγούν στο λιμάνι, έστω και αν δεν πρόλαβε να παίξει πολλούς μήνες και ούτε και πολλά λεπτά. Θα νοσταλγούν όμως τα μπόλικα γκολάκια του και την αυταπάρνησή του στον τελικό με την ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν συζητάει για το τι θα συμβεί με τον Λέτο, αλλά και αν υπάρχουν κάποιοι στόχοι στους οποίους θα πρέπει να προσανατολιστούν οι «ερυθρόλευκοι». Πάντως, αν χαθεί ο «Ντάρμπι» χωρίς να κάνει καν προσπάθεια ο Ολυμπιακός, τότε ο νταμπλούχος Ελλάδας θα είναι άξιος της μοίρας του. Σε περίπτωση δε που δεν καταφέρει να κρατήσει τον παίκτη της Μπλάκμπερν, τότε θα χρειαστεί να κυνηγήσει δύο καλούς επιθετικούς στο παζάρι. Βάλτε μπροστά και κινηθείτε, επειδή μέχρι να αποφασίσετε για τον προπονητή θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και για περιπτώσεις που τώρα φαίνονται εφικτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x